#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaşlı Q7 bile paspas etti bugün :)
Artık son sezonu cidden, bir sezon daha kaldıramayız.

Cevher bulmuş gibi çalıştılar bugün o kanattan. Linnes'i 30. dakikada alan adam Sabri'yi de 30. dakikada alması lazımdı.

İçinden geçti resmen bi pozisyonda q7.
Allahım nolur bu sene son olsun. Gitsin su adam
Got sikismayinca biz bulamayiz oraya birini. Gerekirse devşirme sağ bek atar bi şekil idare ederiz.
Nolur .....

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

o degilde buikadar hata linnes yapsa hemen oyundan alinir.
linnes süper kupa macinda iyi oynadi niye hemen takimdan kesildi.
senor sabri oynayacak ya ilaki.
ulan bazi oyuncular var ya kredileri sosuz sanki.
bir bu ikinci hakan balta ücüncü chedjou !

Cavanda kondisyon bitik durumda o yüzden Sabri oynuyor. Semih Kaya'yı deneyebilirdik.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
o degilde buikadar hata linnes yapsa hemen oyundan alinir.
linnes süper kupa macinda iyi oynadi niye hemen takimdan kesildi.
senor sabri oynayacak ya ilaki.
ulan bazi oyuncular var ya kredileri sosuz sanki.
bir bu ikinci hakan balta ücüncü chedjou !

Hakan balta krediyi kendi kazanıyor,adam 10 maçın 8 inde hatasız oynuyor.Tek sıkıntı yavaş olması,onun haricinde sakin,ayağı iyi,pozisyon bilgisi üst düzey.

Hakan balta krediyi kendi kazanıyor,adam 10 maçın 8 inde hatasız oynuyor.Tek sıkıntı yavaş olması,onun haricinde sakin,ayağı iyi,pozisyon bilgisi üst düzey.

Balta eskisinden daha hızlı garip bir şekilde adam şarap gibi yaş ilerledikçe olgunlaşıp kalitesini artırıyor. Son pozisyonda q7 nin 10 metre gerisinden çıkıp 5 metre önünde bitirdi neredeyse pozisyonu.

Balta eskisinden daha hızlı garip bir şekilde adam şarap gibi yaş ilerledikçe olgunlaşıp kalitesini artırıyor. Son pozisyonda q7 nin 10 metre gerisinden çıkıp 5 metre önünde bitirdi neredeyse pozisyonu.

Kesinlikle helal olsun ne diyelim.

2.golde nereye doğru uzaklaştırdı topu bu kot kafalı gördünüz mü? Bomboş pozisyonda bizim ceza alanının içine doğru...
Dönüşü gol
Allah kahretsin

Beşiktaş tribünlerinin "Fabri" diye bağırmasını "Sabri" anlayan Sabri Sarıoğlu, G.Saray tribünlerine yönelerek 3'lü çektirdi.

Allah seni kahretmesin lan altıma sıçtım :D

Beyler ben kizmiyorum Sabri'ye. Iyi niyetili oldugunu dusunuyorum. Benim kizdigim bir camianin 30 tane sag bek alipta sadece 2 tanesinin tutmasi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt