#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ömür boyu sözleşme imzalayalım hep maaşını al ama oynama git uzaya falan yerleş orada harca paranı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Allahin cezasi yine maci vermek icin elinden ne geliyorsa yapti. Sinirden patlayacagim neredeyse.

Ultraslan denen mallar da ancak bunu üclü cektirmeye cagirsin, yillardir su herifi bir türlü isliklayamadilar. Reis reis diye diye basimiza bela ettiler, reis kadar tas düssün basiniza.

Seni topcu yapanin, sana Galatasaray'da sözlesme imzalatanin, seni kaptanliga kadar yükseltenin, senle sözlesme uzatanin, seni hala kovmayanin aklina tüküreyim!

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

büyü mü yapıyorsun ne yapıyorsun bilmiyorum ama her gelen hoca seni oynatıyor, tüm sag bekler gidiyor sen kalıyorsun. vallahi sana ve riekerink'e bugün ettiğim küfürler yüzünden anam ile kavga ediyordum.

kariyerinin en rezil maçlarından biriydi rezilsin sabri ama seni şu halinle kesmeyen teknik adam daha rezil..

Ünal Başkanım kıçına tekmeyi basmıştı ama apo denen şahıs gelir gelmez takıma geri aldı. Ah ünal başkanım ahh.

Ben Sabri'de suç bulmuyorum. Sabri'ye kızanları da anlayamıyorum. Adam zorla oynatmıyor ya da sözleşme imzalamıyor

Haftaya polarcılar tribüne çağırırlar üçlü çektirirler reis derler diğer pasif taraftarlarda eşlik ederler.Sabri geberene kadar Galatasarayda oynar eşine ferrari kolleksiyonu yapar..

Gökmen Özdemire göre mehmet özbekle sabrinin arası çok iyi. Başkan kontenjanından oynuyor

Ben Sabri'de suç bulmuyorum. Sabri'ye kızanları da anlayamıyorum. Adam zorla oynatmıyor ya da sözleşme imzalamıyor

Para güzel o yüzden hayir diyemiyor tabii. Normal insan ben burda istenmiyorum der ve cikip gider. Bazi oyuncular tadinda birakiyor herseyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt