Ege Can Erbay
10 Numara!
- 8 Aralık 2016
- 14.342
- 10.237
- 1.088
Hazır yönetim sözleşmeleri feshediyorken şu da araya kaynayıp gitse keşke.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hazır yönetim sözleşmeleri feshediyorken şu da araya kaynayıp gitse keşke.
Linnes'i izlerken gozlerim Sabriyi ariyor. Bilemiyorum mac eksikliginden mi yok baska bir problemleri mi var ama Linnes'in perfonmansi Sabriyi aratiyor acikcasi.
Tuncay Herve Tum'a ne oldu?

Degisiklik yapayim dedim kanka![]()

Bence olmamis derhal Herve Tum'a geri dönmelisin![]()

Bence olmamis derhal Herve Tum'a geri dönmelisin![]()
Takimin gidisatindan rahatsizim trolleyesim bile yok :/Takımımıza gelse iş yapar mı Herve Tum?
Takimin gidisatindan rahatsizim trolleyesim bile yok :/
Msjlarini zevk ile okur ve layklamaya ozen gosteririm her daim.Basit bir mesaj attım yine malum kişiler beğenmiş,soru sordum diyedir kesin,bunlara kalsa hiç soru sormayacaksın öyle havaya konuşup duracaksın. :asd22:
Msjlarini zevk ile okur ve layklamaya ozen gosteririm her daim.
O gunler geride kaldi artik sulh vakti ,son gunlerde ise korkunu yendigini dusunuyorum, layklarak bizde tesvik etmeye calisiyoruz seni ?Mesaj atmaya bile korkar hale geldim son 2 ayda,forumdaki en zor zamanlarımı geçirdiğimi itiraf etmeliyim.
O gunler geride kaldi artik sulh vakti ,son gunlerde ise korkunu yendigini dusunuyorum, layklarak bizde tesvik etmeye calisiyoruz seni ������
Takımımıza gelse iş yapar mı Herve Tum?
Evet.Neden 55 numara ?
Samsunlu mu ?
ayıp oluyor sarper malum kişi falan diye hitap etmen. bana " sen " de.Basit bir mesaj attım yine malum kişiler beğenmiş,soru sordum diyedir kesin,bunlara kalsa hiç soru sormayacaksın öyle havaya konuşup duracaksın. :asd22: