#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala fesh edilmedi mi bunun sözlesmesi ?

Sezon sonunda futbolu birakir mi acaba ?

Yönetimde adami mi var yoksa ?

galatasaray-a-gelen-en-yakisikli-futbolcu_883744.jpg

Hayatında sabri denen gevşekle biraz vakit geçiren ronaldo bunu adam yerine koymadı biz bu herifle ömür tükettik hala reyis deyip ciddi ciddi destek verenler var.

Sabri Sarıoğlu Türkiye'deki mevkidaşlarına göre ortalama üstü bir futbolcu değil ama ortalama altı bir futbolcu da değil. Ama Avrupa'daki mevkidaşlarına göre bayağı ortalama altında kalıyor. Yani Şampiyonlar Ligi'nde isimli bir rakibe karşı Sabrili bir sağ kanat fazlasıyla sırıtır. Ama takımın bu sene Avrupa gibi bir derdi olmadığına göre Sabri sağ bek mevki için ideal isimdir. Ayrıca kendisine alternatif düşünülen Linnes ve Cavanda'dan da iki gömlek daha iyidir. Şayet yerine daha iyisi alınmayacaksa Sabri'nin sezon sonuna kadar ilk 11'in değişmez isimlerinden biri olması gerektiğini düşünüyorum. Sabri için harcadığınız enerjinin 10'da 1'i kadar şu sol kanadı rakipler için açık otoyola çeviren Carole için sarfetseniz daha hayırlı bir iş yapmış olursunuz.

Sabri Sarıoğlu Türkiye'deki mevkidaşlarına göre ortalama üstü bir futbolcu değil ama ortalama altı bir futbolcu da değil. Ama Avrupa'daki mevkidaşlarına göre bayağı ortalama altında kalıyor. Yani Şampiyonlar Ligi'nde isimli bir rakibe karşı Sabrili bir sağ kanat fazlasıyla sırıtır. Ama takımın bu sene Avrupa gibi bir derdi olmadığına göre Sabri sağ bek mevki için ideal isimdir. Ayrıca kendisine alternatif düşünülen Linnes ve Cavanda'dan da iki gömlek daha iyidir. Şayet yerine daha iyisi alınmayacaksa Sabri'nin sezon sonuna kadar ilk 11'in değişmez isimlerinden biri olması gerektiğini düşünüyorum. Sabri için harcadığınız enerjinin 10'da 1'i kadar şu sol kanadı rakipler için açık otoyola çeviren Carole için sarfetseniz daha hayırlı bir iş yapmış olursunuz.

Sabri Linnes'ten 2 gömlek iyi öyle mi ? Ahahahahahahaha hatta asffssfghssascg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu adamı görmeye tahammül bile edemiyorum artık.

Sözleşme fesih haberi gelse de şenlensek.

Birde şu gereksiz şey gitse

Envoyé de mon Sony Xperia Z5 en utilisant Tapatalk

Geberip gitsen diyorum hani

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Tottenham macini izlerken gözlerim sonunda gercek bir sag bek gördu. Sabri sagolsun kendi takimimizda hic görmedik. (Eboue haric)

Levent Nazifoğlu: "Sabri bizim için çok önemli bir adam. Ben çok memnunum kendisinden."

Bacagin kirilir insallah

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Sabri Futbolu birakirsa aninda Teknik Direktör olur bizde. O derece bagimli olduk.

Herif sakatlanmıyorda

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt