#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birisi
Alıp başımı gideceğim karikatürünü koysun

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalan yok bir garip oldum sayıp sövüyoruz bu herife ama küfürlerin sebebi aslında yönetimler. 600 bine gelip yedek dursa 2 senedir ses etmezdim misal. Hala daha etmem 5 senedir ısrarla sabriden kötülerini alıp gelen adamlar beni sabrinin kalmasından daha çok korkutuyor

Yalan yok bir garip oldum sayıp sövüyoruz bu herife ama küfürlerin sebebi aslında yönetimler. 600 bine gelip yedek dursa 2 senedir ses etmezdim misal. Hala daha etmem 5 senedir ısrarla sabriden kötülerini alıp gelen adamlar beni sabrinin kalmasından daha çok korkutuyor
Artik Sabri gibi isimlerden kurtulmak gerek. Sorun sadece hep ondan daha kotu sag bek bulup getirmeleri degil. Sorun ayrica Sabri var diye hep ona guvenmeleri, yani bu kotuyse su olmazsa cikar Sabri oynar dusuncesi de hakim. Artik kokunden takimi yenilemek lazim, yoksa bu adamin bizde 36 yasina kadar kalmasi buyuk hakaret olur futbol adina. Boylece kurtulmus olduk artik Sabri var bahanesi de kalmadi ne guzel.

Hersey icin tesekkürler reis.

DCNF1KoWsAAm75B.jpg

Son düzenleme:
Defol Galatasaray sayesinde kazandiklarin haram olsun

Moderatör tarafında düzenlendi:
Haydi güle güle salak herif darısı Selçuk denen kan emicinin başına inşallah

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eger Kadiköyde seneye kazanirsak bu adama daha cok söverim

Herşey için teşekkürler büyük kaptan. Yetersiz bir adamdin ama her zaman hirsin vardi. Yolun açık olsun

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu kadar sövülmeyi hak etmedi bu adam

Bu seviyenin oyuncusu değilde adamı sen yollamadın ne yapsın. Ayrıca bazılarında olmayan yürek var adamda

TapaTalK

İyi bir Galatasaraylısın ama belki son 10 senede iyi bir oyuncu olamadın. Her şey için sağol reis. Tek falson futbolun,adamlığına diyecek laf yok.

Son kontratı için küfredilir ancak. Oda bizim yönetimin mallığıydı.

Volkanı boğazlaması ile hatırlanacaktır.
Eyvallah reyiz

buna bu kadar sene tahammul etmis (zorunda) olmamiz GS tarihinde kara lekedir!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt