#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok bekledik allahım bu anı çok bekledik, şükürler olsun. İnstagramda bunu efsane sanan insanlar var gerizekalılar topluluğu, buna bizim topçular da dahil. Bu efsane ise gerçek kulup efsaneleri nedir acaba bilemiyorum. Her şey bir yana bir gıdım katkısı olmamıştır ama evet kendisi zorla da oynatılmamıştır. mancini hocamın bu nasıl futbolcu diyerek kadro dışı bıraktığı zamanları dün gibi hatırlıyorum, artık kurtulduk. Darısı diğer gereksiz kan emici sözde efsanelerin başına

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sabri yi kesemeyen sağ bek polemigi alınan beklerin değil bekleri alan yönetimlerin vasatlıgı, amatörlügüdür.

eboue bal gibide kesti, sonraki sezon yabancı sınırına takılınca yedek kaldı sonra paf takım flaan bitirdiler adamı.

**RB's:**

Prates

Cihan

Uğur

Serkan

Eboue

Salih

Veysel

Tarık

Denayer

Linnes

Cavanda

**Managers:**

Terim

Hagi

Gerets

Feldkamp

Güler

Skibbe

Korkmaz

Rijkaard

Mancini

Prandelli

Hamzaoğlu

Denizli

JOR

Tudor

:sarbi::sarbi::sarbi::sarbi::sarbi::sarbi::sarbi::sarbi::sarbi::sarbi::sarbi::sarbi::sarbi::sarbi::sarbi::sarbi::sarbi::sarbi::sarbi::sarbi::sarbi::sarbi::sarbi::sarbi:

Dursun Özbek Tudor ile görüşecek .

Sabri ile yolların ayrılmasının ardından camiadan büyük tepki alan Dursun Özbek yönetimi özellikle taraftardan gelen yoğun baskı sonrası sözleşme uzatmak üzere Tudor ile görüşme yapacak.

Özbek :" Sabri ile yollarımızı hiç ayırmak istememiştik ancak takımda bir kan degisimine ihtiyaç var.Taraftarimizin vefasina hayranım , geregini yapacagiz."

Gelen tepkiler sonrası Sabri ile 1+1 sözleşme uzatılması düşünülüyor.

Bu da demek olur ki sag bek transferini unutalim.
Allah belanizi versin sizin

Samsung Galaxy S8+ kullanarak gonderdim

Kim vermis tepki kafayimi yemisler? Suna desene daha komisyon transferi yapamadik bari sabriye 1milyon dollar teklif edek yarisini biz alak demiyorda

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Sabri ile yolların ayrılmasının ardından camiadan büyük tepki alan Dursun Özbek yönetimi özellikle taraftardan gelen yoğun baskı sonrası sözleşme uzatmak üzere Tudor ile görüşme yapacak.

Özbek :" Sabri ile yollarımızı hiç ayırmak istememiştik ancak takımda bir kan degisimine ihtiyaç var.Taraftarimizin vefasina hayranım , geregini yapacagiz."

Bu konu şakaya gelmez :D

hadi be

agustos ayi ortalarinda iki ay bosta gezdikten sonra sözlesme imzalanir ve direk ilk onbire alirlar bunu.

Ulan nasıl bir lanetse resmi siteden açıklanmasına rağmen taraftar bu gereksiz dönecek diye hâlâ diken üstünde.

**RB's:**

Prates

Cihan

Uğur

Serkan

Eboue

Salih

Veysel

Tarık

Denayer

Linnes

Cavanda

**Managers:**

Terim

Hagi

Gerets

Feldkamp

Güler

Skibbe

Korkmaz

Rijkaard

Mancini

Prandelli

Hamzaoğlu

Denizli

JOR

Tudor

YouTube

İşte ben, Sabri Sarıoğlu ! Karşındayım !

sabrei-6932jpg7SP2OFqs.jpg

yeter artık bu doktorun yaptığı zulüm kimse gsc nin aklıyla alay etmeye kalkmasın !

Dursun Özbek'in talimatı ile sezon içi kesilen 36 bin € ceza Sabri Sarıoğlu'na ulaştı. Plaket bekleyen Sabri şok yaşadı.(Nevzat Dindar)

Sabri zaten görev alamaz ilerde kulüp içinde. Adamın İQ seviyesi çok düşük. Oyuncu eğitemez çay getiremez ve saire...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt