#55 Sabri Sarıoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim: "Galatasaray, kendisine emek verenlere vefa gösterir. Ben olsam Sabri'yi göndermezdim. Kötü de olsa burada kalırdı. Büyük camialar, sembolleriyle ayakta durur."

Reisin eski temposu ve enerjisinden eser kalmamış. Yaş ilerleyince oyun zekası gelişmiş. Top ayağındayken verdiği kararlar daha yerinde. Bir de yıllarca kötü orta yapıyor dendi ama bence sert ve kavisli orta yapabilen nadir yerli beklerden bir tanesi.

Sadece Sabri değil, Aydın da hala kadromuzda olurdu büyük ihtimal. Doğrusu Terim'in son dönemde burda olmaması hayırlı olmuş, en azından şu heriflerden kurtulduk. Eskilerden kimse kalmadı neyse ki. Selçuk ve Balta tehlikesi var şimdi de gerçi. Onlara sözleşme uzatmaz inş.

en gec seneye cm/cdm olarak oynayacak. Iyi oynadi

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Tudor hoca moca degil. Östersund a karsi elendigi takimi ile JOR, Hamza,Terim alayi gecerdi
yav tamam hoca degıl tudor ama hangı hoca gelse bu adamları aldırırdı bunları yollardı dıyorsun ama ft bile sabri kalsaydı dıyor sana demek ıstedıgım buydu

hamile m,balina gibi olmuş

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yav tamam hoca degıl tudor ama hangı hoca gelse bu adamları aldırırdı bunları yollardı dıyorsun ama ft bile sabri kalsaydı dıyor sana demek ıstedıgım buydu

aldi da ne bok yapti herif? Büyük mac mi aldik? Sampiyon yapabilecek birsey mi gösterdi? Sokarim almasina

Bu senede bizde kalıp sene sonu emekli olmalıydı.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

gitmesine izin vermezdim demek, 11de oynatırdım demek değil. Terim haklı sembol olmuş 21 sene burada amatör-pro emek vermiş birini yollamak iyi bir şey değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt