Bu maçta mariano bile rezildi, ölçü kabul etmem o yüzden bu maçı... Herkes rezildi.

Ben bunu daha kalıplı bekliyordum ya tığ gibi adam. Mecburiyetten alındığı ortada ne yapalım artık 15 maç idare edeceğiz

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

pirlo italyan futbolun bir efsanesi olabilir ama terim de türk futbolunun bir efsanesidir,bir italyanın lafına bakarak kendi efsanemizi yerin dibine sokmanın anlamı yok bence...
Efsane; GALATASARAY'i 2 kez yüz üstü bırakıp giderek olunmaz.

Efsane; fenerliler tarafından aldığın paranın 2-3 katının teklif edilmesine rağmen GALATASARAY'da oynamaya devam etmekle olunur.(belki bilmezsin kendisi Metin OKTAY olur)

Terim'in taktik bilgisinin YETERSİZLİĞİNİ ve tüm oyun planının takımı bağıra çağıra motive ederek, sahada iyi bir sonuç almamızı ÜMİT ETMEK olduğunu anlamamız çok uzun sürmedi.
PİRLO!

Mariano bu mac ilk defa izlemis olsak bidaha forma yuzu goremezdi. Bu orta saha ile bu kadar oynanabilir. Bekleyelim bi kqc mac daha tutabilir

Arkadaş ne Linnesmiş be. :) Sizin gördüğünüz ve benim göremediğim nedir ? Hayır sol bek olarak Telles'i beğenmeyen insanlar bile Linnes'i beğenmekte. 2 antrenmana çıkmış, geleli 3 gün olmuş Nagatomo'yu ilk maçtan bu kadar gömmenin alemi yok. Carlos performansı bekleyen arkadaşları bilemem tabi.
Inter maclarini seyretmemisin belli ki. Nagatomo tam bu iste, 100/100 oynadi bugun.

futbolcuların sagında solunda önünde oynuyan adamı eleştirmeyı bırakalım sonucta bireysel olarak bi varlık gösterip göze batsa burda olumlu konuşulur. Önünde yasin oynuyor diye kötü oynadı diye bişey yok

Efsane; GALATASARAY'i 2 kez yüz üstü bırakıp giderek olunmaz.

Efsane; fenerliler tarafından aldığın paranın 2-3 katının teklif edilmesine rağmen GALATASARAY'da oynamaya devam etmekle olunur.(belki bilmezsin kendisi Metin OKTAY olur)

Terim'in taktik bilgisinin YETERSİZLİĞİNİ ve tüm oyun planının takımı bağıra çağıra motive ederek, sahada iyi bir sonuç almamızı ÜMİT ETMEK olduğunu anlamamız çok uzun sürmedi.
PİRLO!

ben bilmiyorum sen biliyosun metin oktayı ok!

solak bir sol bek bulamadık diye sürekli sol ayağını kullan demişler gibiydi sol ayağı ile 3-4 top öldürdü.

Gereksiz gömülüyor japon kardeşimiz o kadar kötü oynadığını düşünmüyorum... özellikle deplasmanlarda kötünün iyisi olarak 11 başlamalı linnes hücumu sevdiği iiçin arenadaki maçlarda bir tık önde

Bu Japon u begenen, gelecek adına bundan umitli olan var mı bu forumda?
Koskoca transfer sezonunda bula bula bu celimsiz, ufak tefek Japon u buldular..
Linnes te, H. Balta da bundan iyi oynar.. Yazık, gunah yaaa...

Bütün takım rezil oynadı da karşısında ki eleman her pozisyonda basıp geçti bunu. Bu adam fiziksiz de hızlı da mı değil? Ya da karşısındaki oyuncu çok hızlıydı anlamadım. Ortaları Latovlevici'yi aratmadı, verdiği geri pası amatörde verse yemin ederim dayak yer.

Son düzenleme:
yetersiz olduğu belli. asıl dikkatimi çeken bu yetersizlikle inter gibi kalburüstü bir takımda senelerce nasıl oynamış bu adam hayret verici bir durum. allahtan 6 aylığına geldi. durumu idare etsin 6 ay yeter. latodan daha iyidir ama her türlü o herif oynayacağına bu oynasın tabi. ama ben hocanın yerinde olsan serdar-maicon tandemi kurup denayeri solbek oynatırdım

İdare edecek belli ki.

Oynamaya canı yok öyle. Tempolu oyunda zor. Fiziksel açıdan da dezavantajı var.

Hani bilmiyorum kendisinden ne bekliyordu ki taraftar daha ilk maçtan adamı yerin dibine sokuyorsunuz ?

Sanırım Marcelo-Alaba kırması bir sol bek hayal ediyorlardı ki Nagatomo 'yu daha ilk 90 dakikasından sonra bu kadar gömdüler

Ulan benim anlamadığım Lato 'ya bile bu adamdan 10 kat fazla kredi tanındı

Bekleyin bir adam bismillah desin 3-4 maça çıksın görelim bir kendisini. Tek bir 90 dakika ile adamın ne olduğunu ne kadar iyi/kötü olduğunu bu kadar anlayabiliyorsanız buralarda heba etmeyin kendinizi gidin scout 'luk filan yapın ...

Nagatomo 'nun yapacağı belli defansta iş yapar hücum ederken sırıtmaz çalışkan bir topçu kendisi 6 ay en üst seviyede yararlanıp yollarımızı ayıracağız kendisiyle

Gordukki artisi olan oyunclara gore biraz daha ileri cikmasi belki biraz daha ayagini saglam basiyor ama ucreti yasi ve ismi tanildigi kategoriye gore beklentiler de bundan yuksek olmiyacagidi.

Idare eder. Sahsen ilk macinda latovlevici denen sahistan en az 2 kat iyi oldugunu soyliyebilirim ama henuz cok erken..

Ufak not. simdiden topu alip 5-6 adim suruklemesi beni hic sevindirmedi.. pas imkanin var ise derhal vereceksin. kanat oyuncusu oyun kurmamasi lazim... oyunu acmasi lazim. oyun acilmasi da sadece kosu yaparak olur.

Bütün takım rezil oynadı da karşısında ki eleman her pozisyonda basıp geçti bunu. Bu adam fiziksiz de hızlı da mı değil? Ya da karşısındaki oyuncu çok hızlıydı anlamadım. Ortaları Latovlevici'yi aratmadı, verdiği geri pası amatörde verse yemin ederim dayak yer.
Linnes bundan iyi

Geri
Üst Alt