Çöp, Linnes'den fazlası yok vs diye atıp tutan arkadaşları lütfen pistten alalım. Dedik o kadar kaliteli topçu diye. :red:
Tek maçtan vezir de rezil de etmeye karşı bi insanım. Ama çok iyiydi.
Utanmasa kendi ortasına koşup kafa vuracak. :asd22:
Eğer takım iyi oynarsa, Nagatomo da görevini fazlasıyla yapar. Ama takım Sivas maçındaki gibi oynarsa, Nago'nun yapacağı bir şey olmaz. Çünkü maç kurtarabilecek, üst düzey meziyetleri, extraları olan bir oyuncu değil. Vasat bi bek. Ama tabii ligimiz için gayet yeterli, çalışkan, tam bir takım oyuncusu.

Son düzenleme:
Mdo3Q1.png

Kalsın ama asamoha da alınmalı.
Asamoha yı Fernando nun yanına monte ederiz. Taş gibi orta sahamız olur

Bu adamda en sevdiğim özellik ne hız ne de alanı iyi kullanması. En sevdiğim özellik sağ ayağını da kullanabilmesi. Gerektiğinde sağa çekip güzel ortalar açabilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Konya maçındaki performansı muazzamdı.Ayrıca kendisi sayesinde Japonya'da ki tanınırlığımız arttı.Belki bu sayede Asya(Uzak Doğu,Orta Doğu,Orta Asya) pazarına açılabiliriz.Hatta geç bile kaldık bu konuda.

Bir ara Twitter da GS resmi japonca hesabı vardı o duruyor mu acaba japonları oraya yönlendirip iyi fans toplardık.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Caps atip durma ne demek istiyosan adam gibi soyle ben senin lisanından anlamadim delikanli

Galaxy S2 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Delikanlı günlerimiz geçti be.. Yaşlandık Ensar. Japon anatomisini en iyi inceleyen filmlerde hanım kızlarımızda ve delikanlılarımızda sansür olur. Bildiğini farz ederek bir espri yaptım, ki forumun çoğunluğu biliyor, espriyi iç ettin. Teessüf ederim.

Anlayabildin mi? :red: Yoksa tarihçesini de açıklamalı mıyım? Senin için yeterince adam gibi miydi? :red:

Adam solbekten öte sol kanat oyuncusu gibi.

Sinan gümüş oynarsa 2.forvet gibi gözüküp sürekli nagatomo yu ileri çıkartıyoruz.

Arif ile Japonca Dersine hoşgeldiniz.

Malum Yūto gelişi ile eğitime önem veren Türk çocukları Japonca öğrenmek ister.

Ders 1

YouTube

1. Chapter: Kendini Tanitma:

Ben Arif (Kendini tanıtma; nazik versiyon)

Watashi wa [ Isim ] desu dôzo yoroshiku.

> Watashi wa Arif desu dôzo yoroshiku.

Bonus:

Türkçe - Japonca benzerliği

YouTube

Son düzenleme:
Delikanlı günlerimiz geçti be.. Yaşlandık Ensar. Japon anatomisini en iyi inceleyen filmlerde hanım kızlarımızda ve delikanlılarımızda sansür olur. Bildiğini farz ederek bir espri yaptım, ki forumun çoğunluğu biliyor, espriyi iç ettin. Teessüf ederim.

Anlayabildin mi? :red: Yoksa tarihçesini de açıklamalı mıyım? Senin için yeterince adam gibi miydi? :red:

Bana japon *****cusu dedin sandim o yuzden gerildim sakayi hic etmisiz kusura bakma cuma abi fazla atara kalmissim

Galaxy S2 using GSCimbom mobile app

Geri
Üst Alt