Sene sonu Bernat gelirse gitmesinde bir maruzat görmüyorum fakat Nagatomo gidip vasat bir sol bek gelirse çıldırırım.

Bernat'i nereye aliyorsunuz.

O herife en az 4-5 üst seviye kulüp sulanir bence, piyasada adam akilli sol bek yok.

DZPoZifXkAEu3uG.jpg

Yalakalık yapmayalım lütfen.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bıraksın suşiyi falan derhal hamsi buğulama tarifini öğrensin yerli oyuncularımızdan

İtalya'daki vasat adam Türkiye liginde çok rahat üst düzey performans sergiler. Zira ligimiz bir halta benzemiyor. Melo'da geldiğinde Yılın bidonu idi. Sonuç ortada değil mi :D Ondan dolayı baz almamalıyız.
Gerci ben Melo gelmeden once o dusunceye sahip degildim, onun kalitesine guvenen insanlardandim. Pek yilin bidonu seyine itimat etmedim :)

15.20 Japonya - Ukrayna

Nagatomo 11'de: Kawashima, Nagatomo, Makino, Sakai, Ueda, Shibasaki, Yamaguchi, Hasebe, Honda, Haraguchi, Sugimoto.

Kendisini cok seviyorum, zaten Japon kulturune ve ulusuna da hayranim, ama seneye Sampiyonlar Ligi'nde canimizi sikmasi pek muhtemel. Yine de 1-2m euroya daha iyisini bulamayiz ve oyle boyle idare edecektir.

Taraflı tarafsız herkese kendini bu kadar kısa sürede sevdirmesi karakterli adamların yapacağı iştir...

Geri
Üst Alt