Parası neyse verilip alınsın bu adam. Bu adama hayran oldum ben. Gerek saha içi gerek saha dışı, tam bir taraftar ruhu var adam da ve inanılmaz profesyonel. Kal adamım bu takımda.

acayıp sempatik adam. bu adamı satın aldıktan sonra ülkesinde de 20 tane gsstore filan açsak köşeye döneriz gibime geliyor.

En sevilen Japon..
Adam zeki abi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

alırız arkadaşlar merak etmeyin. yuto bizde kalmak için elinden geleni yapacaktır

Nagatomo: “Bu kadar küçük Japon futbolcuyu sevgiyle alkışlayan herkese teşekkür ederim. 4 ayda kalbimi yerinden çıkaracak kadar sevgi aldım. ‘Güven’ kelimesinin derin anlamını öğrendim. Geleceğimde ne olur bilmiyorum ama artık ben de Galatasaray’ın bir taraftarıyım.
1f49b.png
2764.png

Bonservisi olmasa da bir sene daha kiralanabilir zira çok yüksek bonservis bedeli çekerler Denayer'deki gibi...Bence her ikisi de birer sene daha kiralanabilir zira Nagatomo'nun sözleşme sonu 30/06/2019...

Bonservisi olmasa da bir sene daha kiralanabilir zira çok yüksek bonservis bedeli çekerler Denayer'deki gibi...Bence her ikisi de birer sene daha kiralanabilir zira Nagatomo'nun sözleşme sonu 30/06/2019...
Bu sözleşmesi 1 yıl kalan oyuncu eğer serbest kalma maddesi yoksa, eğer oyuncuda istiyorsa aldığı maaş kadar bonservis bedeli olur muhabbeti vardı ? yemez mi? Böyle bir şeyler hatırlıyorum, hatta yanlış hatırlıyorsam düzeltin Podolski'yi böyle almamış mıydık?

İnter'de CL'ye gidiyor. Daha maliyetli oyuncular alacaklardır. Bence eğer çok ekstra bir talip çıkmazsa kalır.

Geri
Üst Alt