S.Kagawa’yı da alsaydık bunun yanına Belhanda’nın yerine keşke.

İnamoto faciasından sonra çok iyi geldi bu Japon.

Kesseler sarı kırmızı akar diyeceklerden daha cesur ve azimli oynuyor hayran bırakmaya devam

keşke 25 yaşında falan olsaydın...
27460043_1725900657499171_8848019907867182697_n.webp

Hücumda müthiş, savunmada müthiş. 2 santimlik boyuyla ayı gibi adamlardan kafa topu alıyor. Rakibe yapışıyor, fake yese bile aniden kalkıp yine rakibe şans vermiyor. Ben hayatımda böyle bir adam görmedim. :tbr:

Muazzam savaşıyor muazzam oynuyor adam.

sent via GSC

linnes ile birlikde emek verip ilmik ilmik dokuyor kanatlarını, özveri-ter ve çalışma...bravo japon arısı bravo

İçerdeki Erzurum maçında dinlendirelim artık.Yerine yeni eleman oynasın da bakalım nasıl oynayacak.Döndüre döndüre adamları oynatıp devre arasına kendimizi atarsak zaten gaza basarız.Ezik oğlu ezik Belhandayı bile içerideki kolay maçlarda oynatıp asları dinlendirmeyi bile deneyeceğiz

Şansımızı seveyim 32"sinde bulduk. İki sene sonra yine sol bek sol bek diye yıllarca ağlariz. Melo'yu Inter alırken takası konuşuluyordu keşke o zaman gelseymissin be ulu japon.

Twittirde sabri diyen geri zekalilarla tartışmıştım beni cahil ilan edip ya 5 senedir gol asisti yok gibi Saçma salak şeyler söylemişlerdi. Bazen bazı şeyleri haketmedigimizi düşünüyorum. Keşke hasan ali oynasa bizde, bunlara o bile fazla

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben bu kadar mücadeleci oyuncu az gördüm. İnanılmaz bir profesyonel takıma da can veriyor.

İyiki varsın Yuto.

Adamsın ulan!İşine saygısı olan müthiş bir profesyonel.Böyle devam Samuray...:tbr:

Geri
Üst Alt