Bu adam formda ise elite yakın savunmacı.

Bu maçta net iyidi, vasat veya kötü diyen adama karşı önyargılıdır

ne gidebiliyor ,ne gelebiliyor.tamamen bitik fiziki.herkes övmüş ama ben kendisini izledim maç boyunca.kasımpaşa kanatlarda rahatsa bu adam dönemediği için.ne hücuma katılabilir ne geriye dönüyor.babelde yardım etmediği için çok sıtıtıyor ama kaç km koştuğunu merak ediyorum mariano ile birlikte en az koşandır muslera dışında.

Savunma anlamında gayet iyiydi. Quaresma'yı sola çekmek zorunda kaldılar ilk yarı.

Galatasaray bekinin sırf iyi savunmacı olması yetmiyor maalesef.. Oynadığımız kabız futbolda marianonun bitikliği ve nagatomonun berbat hücumcu olması da büyük etken

Hücum kosulari cok etkisiz olmaya basladi, ama en azindan kosuyor her pozisyonda ileri. Geriye dönüsleri ise müthis. Hücum olarak vasat performans koysa da ortaya, en azindan iyi gidip geliyor. Defansif olarak da birsey demeye gerekiyor.

Bazi oyuncular vardir, sadece hücumda kötü olduklari icin, geride durduklarindan defanslarinin iyi oldugu iddia edilir. Nagatomo böyle degil. Harbiden kanadina gelen bir cok üst düzey hücum silahini hayata küstürdü.

Yavas yavas ise artik tek ciger ile oynadigina inanmaya basladim, hücuma gücünü yettiremiyor.

Mariano neyse de Linnes için bu adamı harcayacaklar vardı

Ofansını öpeyim defansına bir şey olmasın

Elinde baston ile gezen dededen formayi alamayan bir oyuncunun bukadar güzellenmesinin hic bir mantigi yok. Bir iki mac icin iyi bir yedek, ama üc mac oynadiginda, elinde bastonlu dedeyi bile aratan bir oyuncu.

Elinde baston ile gezen dededen formayi alamayan bir oyuncunun bukadar güzellenmesinin hic bir mantigi yok. Bir iki mac icin iyi bir yedek, ama üc mac oynadiginda, elinde bastonlu dedeyi bile aratan bir oyuncu.

Fatih hoca pasa dayalı oyun planınında Mariano'nun daha değerli olduğunu düşündü. Bu oldu diye Linnes bahsettiğin gibi kötü oyuncu olmuyor. Elimizi rahatlatan çok yönlü bir alternatif oyuncumuz idi ama gelenler bizim için daha değerli görünüyor. Minimal farklar belirleyici oldu dışarıda kalmasında adamın tamamen yetersiz olması değil. Yine bir hikaye yarattın milleti de gazlıyorsun Linnes şöyle böyle diye.

Fatih hoca pasa dayalı oyun planınında Mariano'nun daha değerli olduğunu düşündü. Bu oldu diye Linnes bahsettiğin gibi kötü oyuncu olmuyor. Elimizi rahatlatan çok yönlü bir alternatif oyuncumuz idi ama gelenler bizim için daha değerli görünüyor. Minimal farklar belirleyici oldu dışarıda kalmasında adamın tamamen yetersiz olması değil. Yine bir hikaye yarattın milleti de gazlıyorsun Linnes şöyle böyle diye.

Ilk 11 icin yetersiz, yedek olarak Ömer Bayram ile Sener varken de, mevcut durumda gereksiz. Bu iki oyuncudan iyi, ama büyük fark yaratmiyor onlara nazaran. Linnes´in rotasyonda olmasinda sakinca yok, ama
yasi geregi, net olarak formayi almasi gerekiyordu gecen sezon. Önünde 10 metrelik alan, ve karsisinda tek oyuncu varken, basip gidemeyen Mariano var önünde. Sorun su ki, bu tarz top Linnes´e gelince birak basip gitmeyi, eli ayagi bir birine dolaniyor bizim yari sahamizda.

Linnes´in kiyaslanacagi oyuncu Donk´tur. Ikisi de zaman zaman rotasyonda görev aldiginda idare ediyorlar. Donk hatta dominans saglamasi, ve rakibi sindirmesi ile bir adim önde. Ve yine en azindan kavga icin yedek kulübesinde hazir beklemesi gerekiyor.

Ilk 11 icin yetersiz, yedek olarak Ömer Bayram ile Sener varken de, mevcut durumda gereksiz. Bu iki oyuncudan iyi, ama büyük fark yaratmiyor onlara nazaran. Linnes´in rotasyonda olmasinda sakinca yok, ama
yasi geregi, net olarak formayi almasi gerekiyordu gecen sezon. Önünde 10 metrelik alan, ve karsisinda tek oyuncu varken, basip gidemeyen Mariano var önünde. Sorun su ki, bu tarz top Linnes´e gelince birak basip gitmeyi, eli ayagi bir birine dolaniyor bizim yari sahamizda.

Linnes´in kiyaslanacagi oyuncu Donk´tur. Ikisi de zaman zaman rotasyonda görev aldiginda idare ediyorlar. Donk hatta dominans saglamasi, ve rakibi sindirmesi ile bir adim önde. Ve yine en azindan kavga icin yedek kulübesinde hazir beklemesi gerekiyor.

Yine sallamaya başladın. Linnes tekniği iyi olan hatta oyun aklı da fena olmayan bir bek. Defoları savunmada bir miktar sallanması ve fiziksel olarak çok da güçlü olmamasıydı ama bunun yanında dayanıklılığı üst üste maça çıkıp 10 üzerinden 6'dan aşağı pek düşmemesi diğer artı yönleri. Sırf Adem Büyük'ün yeğeni zırt pırt yersiz övüyor diye kafayı taktın adama kabul et.

Yine sallamaya başladın. Linnes tekniği iyi olan hatta oyun aklı da fena olmayan bir bek. Defoları savunmada bir miktar sallanması ve fiziksel olarak çok da güçlü olmamasıydı ama bunun yanında dayanıklılığı üst üste maça çıkıp 10 üzerinden 6'dan aşağı pek düşmemesi diğer artı yönleri. Sırf Adem Büyük'ün yeğeni zırt pırt yersiz övüyor diye kafayı taktın adama kabul et.

Yemişim Adem Büyük'ün yeğenini o 10/6 yetmiyor işte.
Adam kendini hiç geliştirmedi. Tekniği kötü demiyorum, ama bekte toou bizim sahamizda ayağina aldiğinda top kullanamiyor.

Yerli bir oyuncu olarak eğer bu performansi verse, (yerliden lig icinden alinan yabancilar dahil) defteri dürülürdü burada.

Linnes topiğinde eksiklerini ve ne yapmasi gerektiğini yazdim.

Geri
Üst Alt