Takımda tek çözemediğim oyuncu Nagatomo. Maçın içinde mi, neyi iyi yapıyor, nasıl oynuyor çözümleyemiyorum.

Diatta'yı tutmakta zorlandı

Allahtan herif sağ kanatmış sol kanat olsa büyük problemdi

Gereksiz orta açmak yerine topa bassa daha olgun ataklar yapabilirdik isabetsiz ortaları yüzünden pozisyon verdik rakibe.

En azından biraz ilerleme var Yuto’da. Mariano her maç daha kötüye gidiyor.

Devre arasi gonderilmesi gereken ilk yabanci Yuto olmalidir. Dunku istatistiklere bakinca takimin en zayif halkasi oldugu acikca ortada. Kendisini severim ama bize acil bir sol bek lazim.

En azından biraz ilerleme var Yuto’da. Mariano her maç daha kötüye gidiyor.
Yahu neyin ilerlemesinden bahsediyoruz ? Diatta'yı durdurabildi mi ? hayır hücumda çok mu efektifti ? hayır sadece 2 kere orta sahayı geçtiğini hatırlıyorum peki çok mu güzel orta kesti ? isabetli ortası yok

Yahu 90 dakika sahada kalıyor sadece 19 kere isabetli pas yapmış tamam Babel'i eleştiriyoruz ayağında topu çok geveliyor diye de adam resmen arkasında sol bek olmadan oynuyormuş 90 dakika sahada kalıp 19 isabetli pas yapmak nedir yav ? insan utanır sahada göremedik ki Nagatomo'yu neyin ilerlemesinden bahsediyoruz kötü dediğimiz Mariano 81 kere pas denemesi yapmış Nagatomo 22 pas denemesi yapmış

Adım gibi eminim Şener ve Ömer Bayram ikilisi Mariano&Nagatomo ikilisinin şu halinden kötü olamaz hatta iddiayı arttırayım ligdeki 18 takım arasında beklerinden en az verim alan 5 takım arasına gireriz

Canım sen o topu aniden dışarı çıkıp sağ ayağınla sert içeri orta kesiyorsun ya. Her rakip teknik direktörü seninle ilgili ilk bunu gösteriyor oyuncularına belkide , yapmasan mı artık?

Şutlar süper şutlara devam ama.

Bunun ölüsü yüz bin tane Ömer eder sol bek olarak..

Ömer sol bek hiç ama hiç değil.... rezalet ötesi

Yedegi Omer iken 55 yasina kadar oynar. Linnes yuzunden yatacak yeri yok Fatih Hoca'nin.

Bundada is yok ama ömerden daha iyi sol bekde. Ama genede sag ve sol bekler Les.

japonsun dedik sesimizi çıkartmadık iyice asimile oldun

Geri
Üst Alt