Bu adam napiyo sahada... Top suremiyo adam tutamiyo orta yapamiyo pas vermeyi bomba gibi top ona yaİk bu adam nasıl hale gelmiş..yerine bırak Ömer'i altyapıdan adam oynasa daha iyi okirdu

Yuto Nagatomo, 90 dakika boyunca hiç orta denemesi yapmazken; 9 pas hatası yaptı ve ikili mücadelelerde de %40 başarı oranında kaldı.
(FutStats)

....

Geldiğinden beri hangi deplasmanda ofansif olarak iyi oynadı diye düşündüm de pek bulamadım.

Geçen sezon oynadığı 7 deplasmanda 3 mağlubiyet,2 galibiyet,3 beraberlik almışız.Oynamadığı 10 deplasmanda ise 5 galibiyet,3 beraberlik,2 mağlubiyet almışız.Oynamadığı deplasmanlarda çok daha iyiyiz.Emre Taşdemir'in Paşa ve Bursa,Linnes'in Fb ve Göztepe maçlarındaki sol bek performansı Nagatomo'dan çok daha iyiydi bence.

d302dff18e7.png

Bence belhanda ve Selçuk dan sıra gelmedi de bu adam bugün 22 oyuncunun en kötüsü en ne yaptığını bilmeyeniydi

Dunya üzerindeki en yeteneksiz sol bek.

Taraftar kime sallayacagini sasirmis kimin konusu gelirse atip tutuyor resmen.

Valla iyi egleniyorum, devam :D

bu da oynayamıyor ama mariano'ya kıyasla o kadar çökmüş değil.

Ne atak yönü var ne de savunma.
Sol bekten beklentimiz sadece içe katedip pas yapması değildir herhalde.
Ömer'in bek performansını beğenmiyordum fakat Yuto ondan iyi değil.

O övduğumuz savunması da gitmiş bu pokemonun.

tükenmislik sendromuna yakalanmis. ofansi sifir. kalitesiz bir bek. kadro disi birakilmasi gerekir.

Ofansif olarak pek birşey göremedim bugüne kadar yinede temposu kısa boyuna rağmen hava toplarinda etkinliği derken sevdik fakat artık can sıkmaya başladı ...Devre arası yollar ayrilmali bundan sonra zor toparlar ...

Geri
Üst Alt