Fatih Terim, maç çıkışı “Nagatomo’yu çok seviyoruz. Ayrılsak da beraberiz” dedi. (@fotottarena)

Rahatlatan bir açıklama.

Ne marianoya ne de kendisine kızgın degilim.İkisi de iki şampiyonlukta iyi katkı verdiler.Sorun bu adamların bu hale geleceğini göremeyen teknik heyette.Yolu açık olsun.

Ben defansif olarak beğeniyorum baya, Terimin olmayan sisteminde bile iyi kötü bir standart tutturdu hep. İyisi varsa gönderilsin de Terimin sisteminde bek oynamak çok zor zaten.

Kendisini iyi hatırlayacağım. Schalke maçında ciğerine top gelmeden önce gayet iyi performans vermişti. Ama o sakatlıktan sonra eskisi gibi olamadı. Her şey için teşekkürler. Severek ayrılıyoruz.

İnsanlık olarak ve ilk 6 aylık insan üstü performansıyla hatırlayacağım her zaman. Geçen senede ciğer sorununa rağmen mücadelesi koydu büyük profesyonel.

Herşey için teşekkürler yolun açık olsun

Defol diyen arkadaş cidden Galatasaray taraftarı mı? Ne saçma sapan adamlar var burada yahu,adam gibi katkı vermiş bir adama yazılana bak 15 yaşında falan mısınız.? Ben bu ilk devre hariç kendisinden gayet memnunum ve profesyonelligine hayranım. Gidiyorsan hoskacal Yuto,iyi ki zamanında geldin.

Hiçbir zaman istikrarlı bir hücum takımının beki olamazdı, Inter de fizik, mental, karakter olarak çok çok iyi olmasına rağmen o yüzden gönderdi zaten. Ama ne olursa olsun tabii ki 2 şampiyonluktaki büyük emekleri unutulmaz. Yolu açık olsun Aslan'ın.

Şu adama boş yere bonservis verdik. Yaşlı oyunculara bir çuval para döküp sonra bonservissiz gönderiyoruz.

Elinden geleni yaptı, kendisine dair en ufak kötü düşüncem yok. Yolu açık olsun. Bize genç ve dinamik bekler lazım.

Geri
Üst Alt