Yavşak volkan çıkarmasa efsane olabilirdi.

GSCimbom Mobile App

Maç esnasında Nagatamo çok kötü önlem şart yoksa bu bize gol yedirir diyorlardı :D

Bonservisi alınmalı, alınabiliyorsa da orta sahaya Asamoah'da alınmalıdır. Hem orta saha hem sol bek rotasyonumuz çok iyi olacaktır.

Çok güzel vurdu, dünyada o topu De Gea hariç çıkacak kaleci yoktu ama kalede bizim maçlarda Neuer+De Gea karışımı bir hale bürünen Volkan olunca girmedi.

Sahanın en iyisiydi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sebastien Perez'in sol bek şubesi şu ana kadar. O da kiralık gelip hoş bir sezon geçirmişti. Sonra almadık ya da alamadık detayını hatırlayamadım şimdi. Bu şekilde devam ederse gelecek sezon da takımda görmek isterim.

Aferin capon iyisin valla ben böyle bir performans beklemiyordum seneye alabilir miyiz bilmiyorum ama şartlar zorlanmalı.

süper samurai cok degerli oyuncu.
adam iyi niyetli caliskan kosuyor caba ediyor.
ins. kalir.
cok sevdim samurayi.

Japon televizyonuna röportaj vermiş;

DYezfHFVwAAnVBX.jpg

DYezuZ_V4AIPcCl.jpg

Takım ofansif oynayınca iyi defansif oynayınca kötü oynuyor.

Deplasmanlarda vasat gözükmesinin de sebebi bu, dün 2-3 pozisyonda ileri çıkınca özgüveni geldi.

Yalnız Şener'i dövdüler bildiğin, mala bağladı adam maç ilerledikçe.

Yaptığı işe saygısı var ve özverili oynuyor

Gerçekten adam gibi adam. Şu deplasmana Lato ile çıktığımızı bir düşünün veya Kony maçında Yuto yerine Lato olduğunu. Korkunç bir şey.

Bu seviye için yeterli değil diyen gençleri gördükçe bu takım neden yıllardır beksiz anlıyorum. Kanları hızlı atan arkadaşlar gibi kulüpte de genç çocuklar var ki dikiş tutturamiyoruz. Adamlar fb maçı için yeterli değil dedi , kötü de anlarım da yeterli değil demek hep o yaşların verdiği heyecan işte. Gidin oyun falan oynayın sol beke marcelo falan alıp rahatlayın

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu japonlar bosuna hata yaptiginda harakiri yapmiyorlar. is ahlaklari iyi

Geri
Üst Alt