takımda en çok saygıyı hakeden adamlardan birisi.
tam bir atom karınca..
1.5 - 2 arası biter bu transfer

Itıraf edeyim, bu adamın transferine hiç mutlu olmamış ve yonetimi eleştirmiştim.. Yanıldım ve bu performansa sapka çıkarıyorum.. Helal olsun..

Abdurrahim Albayrak: "Nagatomo'nun bonservisini alacağız inşallah. İlk transfer olduğunda herkes gülmüştü. Şimdi görüyorlar Japon işi Nagatomo'yu."

Mustafa Cengiz: "Nagatomo geldiğinde saat 3'tü. Odama geldi oturdu. Elinde bir kitap vardı. Efendi bir çocuk. Transfer olmayabilirdi. Çünkü vergi borcumuz vardı."

Mustafa Cengiz: "Son anda borçlarımızı ödedik ve kiraladık. Çok iyi performans sergiledi. Şu ana kadar Inter ile görüşmedik. Biz oyuncudan, oyuncu bizden memnun."

çift ayaklı olmasının avantajı bjk maçında sahaya yansıdı net olarak, o topu sağ ayakla alıp solla içeri çevirdi ya taht kurdu resmen. alın japon reisi, beton yetmez

çalıştığı belli diisplinli biri çabuk uyum sağladı maksimum verim aldık Asamoah birkaç gömlek üstünde bunun ne oynayacagini bilemezdik ama yine de kimse gelmediğine üzülmüyorsa doğru adamı bulmuşuz.

Carole bundan daha iyiydi net,Lato bile bunu top diye oynar denmeli ki seneyede performansı bu çizgide devam etsin

İnter, Yuto Nagatomo için 4-5 milyon € civarı bonservis talep ediyor. Oyuncu kalmak istediğini belirtirken, Galatasaray'ın teklifi ise son saatlerde Milano temsilcisinin isteklerine yaklaştı. [La Gazzetta]

4-5m ha? :unsure:

1 sene daha kiralık alalım inter kafayı yemiş 4,5 a öküz alınır öküz

4-5’i birak 3 bile cok 1.5 vermiyolarsa oyuncunun huzursuzluk cikarmasini saglayak

Zaten kiralik bedeli aldi koftehorlar

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Ulan Inter 2015 de kalbimizi söküp almıştın transferin son günu.

Sırf o yüzden gıcığım size. Şimdi bir de Nagatomo transferinde çirkeflik yaparsanız bu taraftarın ahını alırsınız, zaten işleriniz iyi gitmiyor iyice dibi görürsünüz. Adam olun lan 1 sene kontratı kalmış Nagatomo nun zaten adamı istemiyorsunuz.

sent via GSC

Geri
Üst Alt