Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 30.487
- 26.787
- 1.873
kara mı gümrük
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk 11'de başladı. Pek etkisi olmayınca devrede oyunda alındı. Yerine giren yabancı 2 gol atıp maçı çevirdi
Yaman 1 herif![]()
Wesley Moraes - Player profile 2025
Wesley Moraes, 28, from Brazil ➤ Shenzhen Peng City, since 2025 ➤ Centre-Forward ➤ Market value: €1.80m ➤ * 24.11.1996 in Juiz de Fora, Brazilwww.transfermarkt.com
yuh bu herifmiş
sakatlanınca ocağı söndü herifin
Yanlış alintiAsisti yapan Göktan GÜRPÜZ müş,yeminle yaptığı asisti Mertens yapmıyor/yapamıyor.Bayıldım asiste.
Sevgili Barış yanlış alıntı derken Asisti yapan Göktan değilmi demek istedin ?Anlamadım.Yanlış alinti
Yok ben bizdeki gürbüz sandimSevgili Barış yanlış alıntı derken Asisti yapan Göktan değilmi demek istedin ?Anlamadım.
Yok değil kardeşiymiş bu. Gökdeniz'ede iki çift laf edeyim.Yeminle o çocukta bu kumaştan ama kadroda bile göremiyoruz haftalardır. Çıkar bir 15-20 dak oynat ne kaybedersin yaa.Göktan seneye 10 milyon bandında görürüz.Yok ben bizdeki gürbüz sandim
her sabah kuş üzümlü kıymalı kol böreği gömer
akşam üzeri de kireçburnu fırında tatlılar falan derken form bozukluğundan yalan olan bir kariyer