- 27 Aralık 2008
- 21.841
- 1.428
- 1.813
Peki "so, everything is over." yazmak doğru olur mu?
Nereye yazacaksın?
30 sayfa makaleden sonra soruların çok basit geldi, o yüzden çok ilgilendim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nereye yazacaksın?
Eğer öncesinde her şeyin bitmesi ile ilgili bir açıklama yapıyorsan, bunun sonucunda da her şey bitti demek istiyorsan kullanabilirsin.
Açıklama yok abi.Direkt hikaye adı.
Kendim için lazım. Adı türkçe "böylelikle her şey bitti" hikayesinin ingilizce adı nasıl doğru olur. Onu öğrenmeye çalışıyorum.
Böylelikle her şey bitti diye hikaye adı mı olur lan"
"Her şey bitti" bence daha güzelley:
Şunun için sordum, eğer makale kompozisyon tarzı bir şey hazırlıyorsan "so" ile yazmanı tavsiye etmem.
Thus, in this way falan bu kelimeler eş anlamlıdır, result ve consequence belirtir. Her birini kullanabilirsin.
Karşındaki adam seni "so" deyince de anlar fakat yazı dilide olay biraz daha formal olmak durumunda kalıyor.
Oğlum ben Porsuk muyum söyleyip şike yapayım aleni![]()
ley:
Ahaahahah takıldığın konuya bak.Yok abi hikayenin sonunda dev bir aşk bitiyor. Kahramanımız böylelikle her şey bitti diye bitiriyor cümlesini. Hikayenin adı o yüzden böyle.
![]()
Şiir gibi anlatıyorsunuz yeminle.Eyvallah. Online ders verecekseniz fiyat söyleyin bana.
Uygulamadan açılmıyor playlist.
Hangi uygulama?
Playlistin yüklü olduğu youtube.İsteyen olursa ufak çocuklara 50-60'a falan ders veriyorum, eşek kadar adamlara tarife değişir![]()
Ne zaman dinledin abi hemen bu kazanir diyorsun.![]()
Sıralamalar kaymış beyler dikkat edelim.
Herkes baştan dinlesin 4-5 şarkı daha alt sıralarda şu an.