56. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist İlk Mesajda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yasaklı şarkıdan dolayı son bir harman yaptım. Dikkat edin lütfen. Eksik, yanlış dinlemeyelim.

Son düzenleme:
Kendim için lazım. Adı türkçe "böylelikle her şey bitti" hikayesinin ingilizce adı nasıl doğru olur. Onu öğrenmeye çalışıyorum.

Şunun için sordum, eğer makale kompozisyon tarzı bir şey hazırlıyorsan "so" ile yazmanı tavsiye etmem.
Thus, in this way falan bu kelimeler eş anlamlıdır, result ve consequence belirtir. Her birini kullanabilirsin.

Karşındaki adam seni "so" deyince de anlar fakat yazı dilide olay biraz daha formal olmak durumunda kalıyor.

Böylelikle her şey bitti diye hikaye adı mı olur lan :D"

"Her şey bitti" bence daha güzel :oley:

Ahaahahah takıldığın konuya bak. :D Yok abi hikayenin sonunda dev bir aşk bitiyor. Kahramanımız böylelikle her şey bitti diye bitiriyor cümlesini. Hikayenin adı o yüzden böyle. :D

Şunun için sordum, eğer makale kompozisyon tarzı bir şey hazırlıyorsan "so" ile yazmanı tavsiye etmem.
Thus, in this way falan bu kelimeler eş anlamlıdır, result ve consequence belirtir. Her birini kullanabilirsin.

Karşındaki adam seni "so" deyince de anlar fakat yazı dilide olay biraz daha formal olmak durumunda kalıyor.

Şiir gibi anlatıyorsunuz yeminle. :D Eyvallah. Online ders verecekseniz fiyat söyleyin bana.

in this way ne yaw ilk defa duyuyom

Ahaahahah takıldığın konuya bak. :D Yok abi hikayenin sonunda dev bir aşk bitiyor. Kahramanımız böylelikle her şey bitti diye bitiriyor cümlesini. Hikayenin adı o yüzden böyle. :D

Böylece, bu yolla her şey bitti gibi bir anlam varsa In this way kullan,

Bu nedenle, dolayısıyla, bu sebeple herşey bitti gibi bir anlam varsa Thus kullan.

İsteyen olursa ufak çocuklara 50-60'a falan ders veriyorum, eşek kadar adamlara tarife değişir :D

Bu mesaj her yöne çekilir Cenk. Benden söylemesi. :D aynı gecede 2. bir skandal daha kaldıramaz bu forum. :D

Edit: Anında editlemişsin yahu. :D Bırakaydın eğlenseydik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt