- 30 Nisan 2012
- 13.002
- 896
- 1.428
ne bileyim ya böyle smileysiz biraderli falan konuşunca ciddi gibi geldi bir an.![]()
Yok yahu. Yarışma forumu diye eğleniyoruz işte.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne bileyim ya böyle smileysiz biraderli falan konuşunca ciddi gibi geldi bir an.![]()
ben komidin lobisinden değilim çok şükür. bu kötü ithamlarınıza kırıldım.Komidinler birbirini yiyor , komidin lobisinde derin çatlaklar anlaşmazlıklar taht kavgaları yaşanıyor , yakında tarihin tozlu sayfalarında yerini alacak gibi komidinlerley:
Haydaaaa ,ben komidin lobisinden değilim çok şükür. bu kötü ithamlarınıza kırıldım.![]()
Aldılar bile ama daha henüz farkında değillerKomidinler birbirini yiyor , komidin lobisinde derin çatlaklar anlaşmazlıklar taht kavgaları yaşanıyor , yakında tarihin tozlu sayfalarında yerini alacak gibi komidinlerley:
sal konuyu
Lideriniz salsın bu sefer yetkisi var :asd22:Saat 12'yi geçti teorik olarak maç gününü geride bıraktık.
Yürekli bir mod varsa konuyu salabilir.
Uğur böyle diyorsa tamamdır yapılmalıYarisma yaparsaniz yarin fb puan kaybeder
Bu gece için tren kaçtı Can. Bu saatten sonra kayıtlar bile zor dolar. Ha doldu diyelim playlistin bu gece hazır olma ihtimali çok az. Akşam erken saatlerde açılan başlıklarda bile playlistin hazır olması saatler sürüyor.
Kayıtlar 15 dkda dolar hafta sonu olduğu için kardeşim. Yine de sen bilirsin. :asd22:
Bu gece için tren kaçtı Can. Bu saatten sonra kayıtlar bile zor dolar. Ha doldu diyelim playlistin bu gece hazır olma ihtimali çok az. Akşam erken saatlerde açılan başlıklarda bile playlistin hazır olması saatler sürüyor.