57. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tartışmalar yüzünden playlisti dinlemeyi unuttum. :asd22:

Şampiyonluğu B. B. King'e armağan edeceğim. Zira 57 yarışmalık koca Eurovision'da B. B. King şarkısı ile bir tek ben yarışmıştım. :(

Erman abi'nin ilk 3 vadettiği yarışmayı net problemim yüzünden kaçırdım :red:, porsuklara kendi aralarındaki şampiyonluk yarışında başarılar :hat:.

Arkadaşlar, kavga ettiğiniz şeye inanamıyorum ya, birbirinizin kalbini kırmaya değer mi?

Mehmet nazi falan değil, bunu zaten tartışmaya bile gerek yok. Geyik olsun, şaka olsun diye bir şey yapmış bazı arkadaşların hassasiyet göstereceğini düşünmeden. İşin açıkçası şarkısını bana ilk gönderdiğinde bu kadar tepki alacağını ben de tahmin etmemiştim. O da tahmin etmemiş olabilir. Şimdi düşününce evet biraz eşek şakası kıvamında olmuş ama olur böyle şeyler yani. "Hassasiyet göstereceğinizi düşünemedim, kusura bakmayın" der özür diler, biter. Bu kadar büyütmeye gerek yok.

Hayri de bazen kendisini hala Nevizade forumunda zannediyor. Onun ettiği "Dangalak" lafı da doğru değil. Ha bana söylese ben takmam o kadar, "Hadi len denyo, sensin dangalak" der geçerim. Eminim benim bu cevabıma o da takmaz ama işte başta da dediğim gibi Nevizade forumunda değiliz.

Böyle bir şey için yarışmadan çekilmelere, birbirinizi kalbini kırmaya inanın değmez.

Tamam hadi bazılarınız gençsiniz, anlıyorum ama bazı şeyleri çok önemseyip, çok büyütüyorsunuz. Biraz da bu yüzden soğudum ben bu yarışmadan.

Yapmayın böyle.

B. B. King'in ölümüyle yasa boğuldum beyler. Yoksa bu kavga olayında çok kişinin kellesi giderdi. Yakışıyor mu? Koca koca insanlar boş bir mevzu yüzünden birbirinizin kalbini kırıyorsunuz. Ayrıca bu Eurovision'daki ilk skandal değil. Muhtemelen son da olmayacak. O yüzden bence Eurovision'a biraz ara verelim.

B. B. King'in ölümüyle yasa boğuldum beyler. Yoksa bu kavga olayında çok kişinin kellesi giderdi. Yakışıyor mu? Koca koca insanlar boş bir mevzu yüzünden birbirinizin kalbini kırıyorsunuz. Ayrıca bu Eurovision'daki ilk skandal değil. Muhtemelen son da olmayacak. O yüzden bence Eurovision'a biraz ara verelim.

Skandallara ara vermek daha makul bir seçim olmaz mı? :D

Puanlamayi yaparken bayagi zorlandim, ne yalan söyleyim playlist pek hosuma gitmedi bi kac sarki haric.

Simdi yolladim puanlari.

Şampiyonluğu B. B. King'e armağan edeceğim. Zira 57 yarışmalık koca Eurovision'da B. B. King şarkısı ile bir tek ben yarışmıştım. :(

Ben katıldım Pişti oldu, jerry Lee ye geçtim sonlarda idim . Blues seven pek yok burada galiba demiştim. Bb King gibi bir adam zor gelir ben de çok üzüldüm. ;(

Bb king ile katilip iç etmeyelim dedik
Yoksa 12p vermistim .

Bu sarkiyi bir yarismada ortam senlensin diye paylasmistim
Sarki sonradan birinci oldu

Liste benlik değil.Zaten ben de benlik bir şarkı ile katılmadım bu sefer.Çekişmeli bir yarışma olur kopup gidecek şarkı var gibi gelmedi bana.

16. puanlar sonrası kürsüdeki puan durumu şu şekilde;

ogE5Pk.jpg

:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt