- 22 Kasım 2008
- 14.511
- 939
- 418
Erman, Alpay'ın birinci olmadığını kaçırdı ağzından hayırlı olsun 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
60-,70 arasi belkiDire Straits ile katılınması varken bununla girilmesine içerledim ondan vermedim açıkçası.
Yarışma da net birinci olurdu o hali ile.
O zaman tamamdır hocamBirkaç saat uykuyla geçirdim günü ,haftanın yorgunluğu sıkıştırdı senden değil![]()
60-,70 arasi belki
Erman, Alpay'ın birinci olmadığını kaçırdı ağzından hayırlı olsun![]()
Heyecan dorukta ahahahahSıkıntı var.![]()
Erman, Alpay'ın birinci olmadığını kaçırdı ağzından hayırlı olsun![]()
Opera müzüğü ile sonuncu olursun yarışmada.
Denedim ve başardım.
Karsilikli sayiliriz@Ismail ARIK Thx mannn
Sultans of swings cok severim@İsmail Arık çok teşekkür ederim.
Ben karşılık veremedim, mahçup ettin beni.
Sultans of swings cok severim
Ama pedro abinin canli perf.etkilendigim icin tanitim amacli koydum.
Bu arada 5.40 dan sonraki acustic muhtesem
Alpay son aldığı 12 puanla garantiledi bence.
GT-I9300 Tapatalk
Erman Türker Ahmet Ağabey dereceye giremezse çirkinleşebilirim. Çirkinleştiğim zaman çok pis bir herife dönüştüğümü hatırlatmama gerek yok sanırımEğer bu gece dereceye giremezsem kurmaylarımla bu sonucu tartışmam gerekecek. Tabi önce bikaç kurmay bulmam lazım.
@B. Arda Aycan ; Bu geceyi tartışmak ve gelecekteki muhtemel podyum ve şampiyonluk planlarımı tartışmam için kurmay başkanım olurmusun kardeşim. :gozkirpma:
( Tamam ... Şimdi @B. Arda Aycan kurmay olmamak için lobimizin başkanı olarak yönetime gerekli baskıyı yaparak beni dereceye sokturur. Görev tamamdır :evilsmile![]()
@Erman Türker Ahmet Ağabey dereceye giremezse çirkinleşebilirim. Çirkinleştiğim zaman çok pis bir herife dönüştüğümü hatırlatmama gerek yok sanırım![]()
@Erman Türker Ahmet Ağabey dereceye giremezse çirkinleşebilirim. Çirkinleştiğim zaman çok pis bir herife dönüştüğümü hatırlatmama gerek yok sanırım![]()