57. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erman, Alpay'ın birinci olmadığını kaçırdı ağzından hayırlı olsun :)

Eğer bu gece dereceye giremezsem kurmaylarımla bu sonucu tartışmam gerekecek. Tabi önce bikaç kurmay bulmam lazım.
B. Arda Aycan ; Bu geceyi tartışmak ve gelecekteki muhtemel podyum ve şampiyonluk planlarımı tartışmam için kurmay başkanım olurmusun kardeşim. :gozkirpma:

( Tamam ... Şimdi B. Arda Aycan kurmay olmamak için lobimizin başkanı olarak yönetime gerekli baskıyı yaparak beni dereceye sokturur. Görev tamamdır :evilsmile:)

Jübilem yakın meşaleyi yakın menemene tuz atın

Sultans of swings cok severim
Ama pedro abinin canli perf.etkilendigim icin tanitim amacli koydum.

Bu arada 5.40 dan sonraki acustic muhtesem

Haksızlık ettim gerçekten. Ama kafamda o hali ile çok yer etmiş. Bu da puan verilmeyecek bir versiyon değildi. Oylama da anlık karar veriyorsun işte.

Alpay son aldığı 12 puanla garantiledi bence.

GT-I9300 Tapatalk

Eğer bu gece dereceye giremezsem kurmaylarımla bu sonucu tartışmam gerekecek. Tabi önce bikaç kurmay bulmam lazım.
@B. Arda Aycan ; Bu geceyi tartışmak ve gelecekteki muhtemel podyum ve şampiyonluk planlarımı tartışmam için kurmay başkanım olurmusun kardeşim. :gozkirpma:

( Tamam ... Şimdi @B. Arda Aycan kurmay olmamak için lobimizin başkanı olarak yönetime gerekli baskıyı yaparak beni dereceye sokturur. Görev tamamdır :evilsmile:)
Erman Türker Ahmet Ağabey dereceye giremezse çirkinleşebilirim. Çirkinleştiğim zaman çok pis bir herife dönüştüğümü hatırlatmama gerek yok sanırım :D

@Erman Türker Ahmet Ağabey dereceye giremezse çirkinleşebilirim. Çirkinleştiğim zaman çok pis bir herife dönüştüğümü hatırlatmama gerek yok sanırım :D

Tamam tamam vazcaydım ben. Çirkinleşme boşver. Biliyom yine bizim lobiye kumpas kurdular. Ama napçan işte. Efendiliğimizi bozmuyom ben yinede.

(Çamur mod görevi ifa edilmiştir)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt