57. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan unuttum yarışmayı diskalifiye olduk galiba :(

Sent from my SGH-I337M

emD5r.jpg

İhraç mı var Tuncay'ı şutluyor muyuz

Tapatalk

nazi sarkisiyla katilanın yerine tuncay alinabilir

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kediler gene dökülecek galiba :D Barış ve Mehmet' ten ümidim yok, şarkılarını biliyorum.

Ahmet Ağabey zaten bildiğimiz Ahmet Ağabey :oley:

Tolga zaten formsuz.

Uğur ve Ali' de umudumuz :D

Kediler gene dökülecek galiba :D Barış ve Mehmet' ten ümidim yok, şarkılarını biliyorum.

Ahmet Ağabey zaten bildiğimiz Ahmet Ağabey :oley:

Tolga zaten formsuz.

Uğur ve Ali' de umudumuz :D

İpi göğüslerim ağabey. :D Lobi mi kaldı allah aşkına. Ne başımız var ne sonumuz üşüyoruz yine bu gece. :(

Ozan Ağabey, Ayberk Ağabey, sen yoksun. Rock camiası boynu büyük, klasik camiası küskün.

İpi göğüslerim ağabey. :D Lobi mi kaldı allah aşkına. Ne başımız var ne sonumuz üşüyoruz yine bu gece. :(

Ozan Ağabey, Ayberk Ağabey, sen yoksun. Rock camiası boynu büyük, klasik camiası küskün.
Ben yarışma organize etmeye başladım ya katılmazlar tabi :D Yazıyorum bunları bir kenara :38573:

Şimdi bir şey yazacam ama yarışmayı iç etmemek için yazmıyorum, dangalak dangalak konuşmayın.

İlk 10 içinde yer bulurum 50 puanın üstüne çıkarım diye düşünüyorum fazlada bir hedefim yok , ayberk , ozan , erman falan yarışsaydı iyiydi yanlış zaman yanlış mekan oldu şarkım

O kadar emin olma ipi göğüsleyeceğine, favori şarkı yok bence playlist' te.

Beni bu arada 1 ay daha unutun, seyahatler başlıyor gene :)

Ozan' ın evde sıkıyönetim ilan edildi, giremiyor doğru dürüst foruma :D

Ayberk de şampiyonluk gelene kadar katılmayacakmış zaten :D

Beyler katılan şarkıları ilk mesaja ekledim. Buraya da ekliyorum;

BM8zNQ.jpg

Ben yarışma organize etmeye başladım ya katılmazlar tabi :D Yazıyorum bunları bir kenara :38573:

Bayrağımızı zirve de dalgalandırarak onları da onore etmeye devam edeceğim bir müddet daha. Ama bu böyle gitmez, ''BAL PORSUĞU'' lobisinin liderlerine, kedilerin de Arda Ağabey'e ihtiyacı var.

Yuh lan o şarkı ne öyle.

Bunun bir kısmını bize okulda dinletmişlerdi tarih dersinde, Hitler zamanını konuşurken.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt