- 14 Haziran 2009
- 29.779
- 14.758
- 2.868
Haftasonu benden yarışma beklemeyinHic olmadi bu agabey , yarin bu yarisma biter bitmez bir yarisma daha istiyoruz![]()
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haftasonu benden yarışma beklemeyinHic olmadi bu agabey , yarin bu yarisma biter bitmez bir yarisma daha istiyoruz![]()
![]()
Haftasonu benden yarışma beklemeyin![]()
Engelledim rahat ettim, hepinize iyi eğlenceler beyler. Erman sanada kolay gelsin kardeşim.
Terbiyesizlik yapmanın alemi yok. Bir şarkı paylaşıldı diye kimsenin kimseye de nazi sempatizanı gibi ağır ithamlarda bulunmaya hakkı yok. İstemeyen bir daha yarışmalara katılmaz. Tepki gördü ve şarkı listeden kaldırıldı. Yani tepkilere tepkisiz kalınmadı. İnsanlar burada eğlenmeye çalışıyorlar. Ben de burada nazi sempatizanı gibi hakaretlere maruz kalmak için emek verip yarışma yapmıyorum. Katılmak istemiyorsan diskalifiye edin dersin olur biter. Forumun ali kıran başkeseni gibi önüne gelene hakaret edemezsin.
Yarışmak istemeyen yarışmak istemiyorum diskalifiye edin der istediği yere gider...
O şarkı ile katıldı diye tepki verebilirsin, hoşuna gitmediğini belirtebilirsin bunda sıkıntı yok. Ben de seninle aynı görüşü paylaşırım. Lakin ortamı gereksiz yere geriyorsun Hayri. Nazi sempatizanı demek çok ağır bir itham ve sadece bir şarkı paylaştı diye bir insanı bu şekilde yaftalamak ağır olmadı mı? Ben de en başta katılırken uyardım sıkıntı olabilir yanlış anlaşılabilir dedim ama katılmak istedi. Sonuç olarak daha önceki yarışmalarda sovyet marşı ile de katıldı. Ha herşeye rağmen hassasiyet yaratabilir bunu anlayabilirim tepki koyarsın bunu da anlarım lakin insanları suçlamak bu kadar kolay olmamalı. Değil Mehmet bu forumdaki herhangi bir üyenin nazi sempatizanı olabileceğine ihtimal dahi vermiyorum.sana nazi sempatizani diyen olmadi
ben katilmak istiyorum neden istemeyeyim, nazi sarkisi secip milletin nazi sarkisi dinlemekle ok olacagini dusunen mentaliteye sahip olan kisi ben degilim
ama sen nazi arkadasina laf edildi diye ben yarisma duzenliyom isteyen cekilir gibi triplere gireceksen basimi agritma lutfen ve istedigini yap
AhahhahahahAllah baska dert vermesin!!
☆$☆

O şarkı ile katıldı diye tepki verebilirsin, hoşuna gitmediğini belirtebilirsin bunda sıkıntı yok. Ben de seninle aynı görüşü paylaşırım. Lakin ortamı gereksiz yere geriyorsun Hayri. Nazi sempatizanı demek çok ağır bir itham ve sadece bir şarkı paylaştı diye bir insanı bu şekilde yaftalamak ağır olmadı mı? Ben de en başta katılırken uyardım sıkıntı olabilir yanlış anlaşılabilir dedim ama katılmak istedi. Sonuç olarak daha önceki yarışmalarda sovyet marşı ile de katıldı. Ha herşeye rağmen hassasiyet yaratabilir bunu anlayabilirim tepki koyarsın bunu da anlarım lakin insanları suçlamak bu kadar kolay olmamalı. Değil Mehmet bu forumdaki herhangi bir üyenin nazi sempatizanı olabileceğine ihtimal dahi vermiyorum.
Bir de sana nazi demedim dedin ama uzatmayın dedim diye bari burada nazilik yapmayın diyorsun. Bunu nasıl anlamam gerekiyor sence?
Bir de sana nazi demedim dedin ama uzatmayın dedim diye bari burada nazilik yapmayın diyorsun. Bunu nasıl anlamam gerekiyor sence?