- 14 Haziran 2009
- 28.932
- 12.994
- 2.698
Şike şike babalar gibi 7 şampiyonluk almış adam boş yapmaNeresi Maşallah ağabey şikenin inşallahsı maşallahsımı olur.![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şike şike babalar gibi 7 şampiyonluk almış adam boş yapmaNeresi Maşallah ağabey şikenin inşallahsı maşallahsımı olur.![]()
Şikeye karşı biri olarak doğruları söylemek benim hakkım ağabeyŞike şike babalar gibi 7 şampiyonluk almış adam boş yapma![]()
![]()
Tabi gerçek sıralaman o olunca hemen şike var diyorsun benim yarışmalarda şike olmaz![]()
![]()
Senin şarkılar sonuncu sıraları hakkettiği için son sıralara koyuyorum baskan ama asla şampiyon olamazsın benim organize ettiğim yarışmalardaPLAY-LİST'de o sırada diyorum Tuncay'cım.
Yarışma sıralaması değil.
Genelde ilk 10 içinde bitirdiğimi hatırlatmak isterim.
Senin şarkılar sonuncu sıraları hakkettiği için son sıralara koyuyorum baskan ama asla şampiyon olamazsın benim organize ettiğim yarışmalarda![]()
![]()
Eğer öyle birşey olursa yarışmayı iptal ederim olur biterSırası gelince onda da oluruz Tuncay kardeşim.
Denizde kum bizde şarkı.![]()
Eğer öyle birşey olursa yarışmayı iptal ederim olur biter![]()
Yok merak etme olmaz başkanSon yarışman olur başkan benden söylemesi.![]()
Kayıtlar ne zaman açılacak adminimOzan Tokgöz Ayberk Çetin Porsuk darbesi indirelim hep birlikte gelin de
Kayıtlar ne zaman açılacak adminim![]()
Ozan Tokgöz Ayberk Çetin Porsuk darbesi indirelim hep birlikte gelin de