58. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist Ilk Mesajda!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sağol abi en sevdiğim gruplardan biriydi ne yazık ki dağıldı. Murat Yılmazyıldırım konserine falan denk geldikçe gitmeye çalışırım :D
ayrıca söylediğim kriterlerdesin :D :D https://www.gscimbom.com/forum/f121...yon-alpay-asma-120072/index9.html#post7514677
Aynen ya üniversite yıllarında öğrenci evimizde eksik olmayan parçalardan biriydi sağolsunlar :D

Bu arada söylediğin kriterler buysa;
@Alpay Asma şarkıdan anlıyor ama yarışmaya katılan kişilerden daha iyi anlıyor. Şarkıları oldies but goldies cinsinden sürekli rock seven biri ama rock ile katılmıyor sankim :D

Katılmıyorum :D Çünkü bu yarışmaya Whitesnake, Def Leppard, Scorpions, Evancescence vs... gibi gruplarla katılıp 2 adet şampiyonluk aldım :D Diğer şampiyonluğum ise Barış Manço - Nick The Chopper :asd22: Ama kulağıma güzel gelen her türlü müzikle katılabilirim. Farid Farjad, The Zamfir, Cafe Anatolia gibi enstrümental parçalar ile de katılmışlığım vardır :) Hatta göreceksin ki bu yarışmada o ilk saydığım grupların arasına çok değerli bir tanesini daha ekledim :asd22:

Aynen ya üniversite yıllarında öğrenci evimizde eksik olmayan parçalardan biriydi sağolsunlar :D

Bu arada söylediğin kriterler buysa;

Katılmıyorum :D Çünkü bu yarışmaya Whitesnake, Def Leppard, Scorpions, Evancescence vs... gibi gruplarla katılıp 2 adet şampiyonluk aldım :D Diğer şampiyonluğum ise Barış Manço - Nick The Chopper :asd22: Ama kulağıma güzel gelen her türlü müzikle katılabilirim. Farid Farjad, The Zamfir, Cafe Anatolia gibi enstrümental parçalar ile de katılmışlığım vardır :) Hatta göreceksin ki bu yarışmada o ilk saydığım grupların arasına çok değerli bir tanesini daha ekledim :asd22:
abi sen Alpay Asma mısın :D ona dedim ben

Geldim arkadaşlar.Maçtan sonra mı açıklayalım yoksa 21:15 gibi iyi midir ne dersiniz?

Vallahi görmedim yoktu yav :D Hatırladım bu postu görmüştüm ama biraz önce göremedim enteresan :asd22: Vallahi 12'yi bastım bende yalan değil :D Bu arada sen bana dinozor mu demek istiyorsun anlamadım :38573:
Ahahaha estafurullah abi. Biraz 90 larin sarkisi ya ondan dedim 12 puan icin de sagol

cingıl bels

Boş ver Feneri. 21:15 iyidir iyi :encouragement:

Şike yapsam ancak böyle puanlardım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt