- 30 Mayıs 2011
- 15.979
- 1.060
- 1.468
Galatasaray olurda seni bilemiyorumPlay list sağlam ama yırtarım bir şekil diyorum. Dur bakalım. Galatasaray'ımız olsun da biz mühim değil.![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray olurda seni bilemiyorumPlay list sağlam ama yırtarım bir şekil diyorum. Dur bakalım. Galatasaray'ımız olsun da biz mühim değil.![]()
Yok, duymamıştım, gece yarısı ne işim var yav yayan Yaşamkentte![]()
Hiç biri Etiler'de ki, ve Kilyos tarafındaki köpekler gibi olamaz. İnanılmaz saldırganlar gerçekten.
Beni bu sene ilk defa hayatımda bir köpek ısırdı, 2 kere de son anda yırttım.
Oylarını attın mı ağabey.
Kaçtır katılmıyordun bir hasbihal edelim,şarkılar hakkında gönderdiysen.![]()
2 sene önce falan gece yarısı bir adamı hastanelik etmişlerdi abi, duymamış mıydın ? Aman dikkat et, arabasız gezme gece geç saatlerde![]()
Ağzına şamarı yapıştırsaydınBen de 2 yıl önce tıbbi mizah literatürüne girecek bir şekilde kuduz aşısı olmak zorunda kaldım. Tespit edilemeyen bir sokak köpeğinin ısırdığı çocuk pansuman yaparken beni ısırdı.ley: Kuduz aşısı olmak zorunda kaldım
![]()
Ahahaha.Bıktırına kadar iddialıyım.
Eurovision'dan kurtulmanın tek yolu bu beyler.
Bu defa Alpay'ı kürsüde göremeyeceksin kardeşimVallah Alpay senin son iki yarismada kürsüde yer alman ve benim sadece 3-5 puanla kürsüyü kacirmam midemi bulandiriyor. TAPE istiyorum TAPE !!![]()
Kanada da tarlalar sürüldü bu seferBu defa Alpay'ı kürsüde göremeyeceksin kardeşim![]()
Alpay'ın şampiyonluğunda bende rahatsızdımKanada da tarlalar sürüldü bu sefer![]()
Ben de 2 yıl önce tıbbi mizah literatürüne girecek bir şekilde kuduz aşısı olmak zorunda kaldım. Tespit edilemeyen bir sokak köpeğinin ısırdığı çocuk pansuman yaparken beni ısırdı.ley: Kuduz aşısı olmak zorunda kaldım
![]()