- 26 Kasım 2012
- 185.616
- 258.346
- 5.998
yine les sarkilar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda ağabey o kadar yarışma durdu durdu da boşuna mı özellikle bu yarışmaya katıldı zannediyorsun?İçimde kötü bir his var. Sanki bu sefer PORSUK'lara bir kumpas kuruldu.
@Ozan Tokgöz @Ayberk Çetin nerelerdesin ağbeyler.

İçimde kötü bir his var. Sanki bu sefer PORSUK'lara bir kumpas kuruldu.
Sen şuna parçama güvenmiyorum ve tir tir titriyorum desene Alpaycım.![]()
Her yarışma şampiyon olamam zaten.
Ama adımız yeter ağabey.
Alemde cismimiz, Eurovision'da Honor-List'de ismimiz var çok şükür.ley:
İçimde kötü bir his var. Sanki bu sefer PORSUK'lara bir kumpas kuruldu.
Bakın bu ESC katılımcılarına son ihtarım.
Eğer derece görmezsem sonraki yarışmaya kendi söylediğim şarkıyla katılacağım.
GT-S5301 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arda ağabey o kadar yarışma durdu durdu da boşuna mı özellikle bu yarışmaya katıldı zannediyorsun?ley: Benim ve Eray'ın yaptığı yarışmalara şike döndüremeyeceği için protesto bahanesi ile katılmadı
Sonra baktı ki kendi lobisinden biri yarışma yapıyor hemen katıldı
Net kumpas var yani anlayacağın lakin biz bu oyunu bozarız
![]()

Ozan ev adresini verde senin için evindeki resmi makama bir talep ve müzekkere göndereyimArda ağabeyin katılacağını bilsem katılırdım. Hiç fark etmedim. Ciddi bir kumpas kokusu alıyorum. Yarışmaya porsukların ambargo koyması sonrasında gizli bir eylem planı yapmış olduklarını düşünüyorum. Lakin yine de size güvenimiz tam. Hepinize başarılar dilerim asil ve çalışkan porsuk lobisi üyeleri.
Arda ağabeyin katılacağını bilsem katılırdım. Hiç fark etmedim. Ciddi bir kumpas kokusu alıyorum. Yarışmaya porsukların ambargo koyması sonrasında gizli bir eylem planı yapmış olduklarını düşünüyorum. Lakin yine de size güvenimiz tam. Hepinize başarılar dilerim asil ve çalışkan porsuk lobisi üyeleri.
Ozan ev adresini verde senin için evindeki resmi makama bir talep ve müzekkere göndereyimley:
![]()
Ozan Bey nihayet çarşı kağıdını imzalatabilmişsiniz. Özlettin kendini. Geleceğini hissetmiştim. Nerden dersen Hissi kablel vuku.![]()
Porsuk lobisi Arda ağabey'e mi endeksli Ozan bey kardeşim?Arda ağabeyin katılacağını bilsem katılırdım. Hiç fark etmedim. Ciddi bir kumpas kokusu alıyorum. Yarışmaya porsukların ambargo koyması sonrasında gizli bir eylem planı yapmış olduklarını düşünüyorum. Lakin yine de size güvenimiz tam. Hepinize başarılar dilerim asil ve çalışkan porsuk lobisi üyeleri.
Porsuk lobisi Arda ağabey'e mi endeksli Ozan bey kardeşim?![]()
Eğer öyle ise söyle ki hemen başka bir lobi için çalışmalara başlayalım
![]()
Al kaçırdın şimdi ne olacak peki?Sen teknik ekipman olduktan sonra stratejik derinliğini iyice kaybetmişsinArda ağabey benim katıldığım yarışmaları kazanamıyor biliyorsun. Sizin şampiyon olmanız için kendimi feda ediyorum her seferinde sen neler söylüyorsun. Git elini, yüzünü yıka kendine gel sıcaklar yaramadı sana
![]()
Al kaçırdın şimdi ne olacak peki?Bu mudur yani olay?
Lobimizin gücünden dolayı eski şaşalı günlerinden uzaklaştı hepimiz biliyoruz :asd22: Lakin sıcaklar yaramadı doğrudur :38573:
Ben hazırım;Bu seferde Arda ağabeyin ipini siz çekeceksinizBiz bir takımız ve son zamanlardaki başarılarınız sonrası zaten kendisi sırra kadem basmıştı. Dönüşünü Humeyni gibi yapmaya kalktı ama senin kendisini hava alanında hattori hanzo ile karşılayıp, bu dönüşün önüne geçeceğine olan inancım tamdır.
Bu nasıl lobi yahu ? Olmasaydın olmazdık deyin bir de Ozan'a tam olsun.
Geldiği gibi laf soktum adama yav neden bahsediyorsun kardeşim?Bu nasıl lobi yahu ? Olmasaydın olmazdık deyin bir de Ozan'a tam olsun.
Arda ağabey o kadar yarışma durdu durdu da boşuna mı özellikle bu yarışmaya katıldı zannediyorsun?ley: Benim ve Eray'ın yaptığı yarışmalara şike döndüremeyeceği için protesto bahanesi ile katılmadı
Sonra baktı ki kendi lobisinden biri yarışma yapıyor hemen katıldı
Net kumpas var yani anlayacağın lakin biz bu oyunu bozarız
![]()
Arda ağabeyin katılacağını bilsem katılırdım. Hiç fark etmedim. Ciddi bir kumpas kokusu alıyorum. Yarışmaya porsukların ambargo koyması sonrasında gizli bir eylem planı yapmış olduklarını düşünüyorum. Lakin yine de size güvenimiz tam. Hepinize başarılar dilerim asil ve çalışkan porsuk lobisi üyeleri.