58.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon B. Arda Aycan

La yatın uyuyun ne yarışması. Siz eni konu eurovisiokolik olmuşsunuz :D

Alpay cevap verecek mi diye yazmistim ben. Hemen sazan.avi oldu :asd:

üsüyoruz eurovison reyiz
vz9un3eq.jpg

Şampiyonluğumuzun şerefine hala yarışma yapılmaması Emrah ve saz arkadaşlarının fenerli olduğu anlamına gelir.

cidden bu ne ya? tamam eglendik sevindik ama artik tekrar hayatin gerceklerini dönme zamani geldi, bunada bir 59 Eurovison yarismasi basliyabiliriz

Daha önce de söylemiştim Can. :) Benim sadece hafta sonları vaktim oluyor. Hafta sonları da genelde maç olduğu için yapma şansım olmuyor. Lig bitsin, bol bol yaparız. Merak etmeyin.
Seni bekleyelim Aslan nasıl oluyor bilmiyorum ama lobidaşlarının şampiyonluğu son düzlükte sana kalıyor ve sonunda lobimiz kaybediyor sana kırgınım bu konuda. Son oy Aslan Türkoğlu dan geliyor diyorlar 3. Oluyoruz ;(

Seni bekleyelim Aslan nasıl oluyor bilmiyorum ama lobidaşlarının şampiyonluğu son düzlükte sana kalıyor ve sonunda lobimiz kaybediyor sana kırgınım bu konuda. Son oy Aslan Türkoğlu dan geliyor diyorlar 3. Oluyoruz ;(

Bu sonuç diğer lobilere ders olsun şike yapsak 1. Olurduk en dürüst lobi biziz !!!!

Doktor neyin kafası bu? :D

Takılıyorum yahu. Ama son yarışmada heyecanlanmıştım Aslan bana 10 -12 vermiştir diye düşünüyordum çünkü blues la katılacağımın sinyallerini vermiştim o yüzden dedim bu arada bana veda gecesi düzenlemişler hastanede . Kafayı sormuşsunuz ya kafam çok iyi ;) klavyeyi zor denk getiriyorum telefonda ;)))

Neyse gelin sizi bi öpeyim demeden offline olayım yatın akşam görüşüyüz ;)))

Geri
Üst Alt