- 25 Nisan 2011
- 20.489
- 12
- 378
La yatın uyuyun ne yarışması. Siz eni konu eurovisiokolik olmuşsunuz 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
59 bugün mü?
Şampiyonluğumuzun şerefine hala yarışma yapılmaması Emrah ve saz arkadaşlarının fenerli olduğu anlamına gelir.
Aslan senin de yarışma yapma yetkin yok muydu?![]()
Seni bekleyelim Aslan nasıl oluyor bilmiyorum ama lobidaşlarının şampiyonluğu son düzlükte sana kalıyor ve sonunda lobimiz kaybediyor sana kırgınım bu konuda. Son oy Aslan Türkoğlu dan geliyor diyorlar 3. Oluyoruz ;(Daha önce de söylemiştim Can.Benim sadece hafta sonları vaktim oluyor. Hafta sonları da genelde maç olduğu için yapma şansım olmuyor. Lig bitsin, bol bol yaparız. Merak etmeyin.
Seni bekleyelim Aslan nasıl oluyor bilmiyorum ama lobidaşlarının şampiyonluğu son düzlükte sana kalıyor ve sonunda lobimiz kaybediyor sana kırgınım bu konuda. Son oy Aslan Türkoğlu dan geliyor diyorlar 3. Oluyoruz ;(
Seni bekleyelim Aslan nasıl oluyor bilmiyorum ama lobidaşlarının şampiyonluğu son düzlükte sana kalıyor ve sonunda lobimiz kaybediyor sana kırgınım bu konuda. Son oy Aslan Türkoğlu dan geliyor diyorlar 3. Oluyoruz ;(
Bu sonuç diğer lobilere ders olsun şike yapsak 1. Olurduk en dürüst lobi biziz !!!!
Bu sonuç diğer lobilere ders olsun şike yapsak 1. Olurduk en dürüst lobi biziz !!!!
Doktor neyin kafası bu?![]()
Sizde beşiktaş gibisiniz abicim. Onlar gibi agliyorsunuz:asd22:
@Emrah Yıldırım bu gece yarışma yaptınız yaptınız, yapmadınız bundan sonraki hayatınıza kellesiz devam etmek durumunda kalacaksınız.
Aslan yeniden kelle avına başladığına göre yarışma zamanı gelmiş demektirKelleni sakince bırak ve git.
Aslan yeniden kelle avına başladığına göre yarışma zamanı gelmiş demektir![]()
![]()