58.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon B. Arda Aycan

Adettendir şampiyonun isminide yazayım başlığa

Yalnız UğurYılmaz 'ın kürsüsünü yedim üzgünüm :D normalde en az 7 puan verirdim o şarkıya ama dünkü ruh halim sebebiyle puan vermemişim. Listede sık kullanılanlara eklediğim 5 şarkıdan biri.

Tebrik ederim ağabeyler @B. Arda Aycan, @Ahmet KOLKOPARAN ve @Teoman Eraslan :)
Emeğine sağlık @Emrah Yıldırım :hat:

Kendi adıma deplasman golüyle 3.lüğü kaçırmam sürpriz oldu, beklemiyordum daha iyi şarkılarla sağ tarafta kaldığım olmuştu, galiba melodisi biraz daha yatkın geldi. Son sözüm Teoman ağabeye, montaj işinde yenisin galiba ağabey koca "Yılmaz"ı nasıl "İz" olarak algı yaratma peşindesin:D

Yalnız @UğurYılmaz 'ın kürsüsünü yedim üzgünüm :D normalde en az 7 puan verirdim o şarkıya ama dünkü ruh halim sebebiyle puan vermemişim. Listede sık kullanılanlara eklediğim 5 şarkıdan biri.
Senin güzel canın sağ olsun ağabey, katıldığın şarkı yeter:D Zaten olayım Bjk gibi şerefli 3.lüklerdi varsın 4 olsun ne fark eder:D

Tebrik ederim ağabeyler @B. Arda Aycan, @Ahmet KOLKOPARAN ve @Teoman Eraslan :)
Emeğine sağlık @Emrah Yıldırım :hat:

Kendi adıma deplasman golüyle 3.lüğü kaçırmam sürpriz oldu, beklemiyordum daha iyi şarkılarla sağ tarafta kaldığım olmuştu, galiba melodisi biraz daha yatkın geldi. Son sözüm Teoman ağabeye, montaj işinde yenisin galiba ağabey koca "Yılmaz"ı nasıl "İz" olarak algı yaratma peşindesin:D

Ahahah evet farketmemişim . :D İlk katıldığım yarışmada 2 2. bir de 3. vardı diye hatırlamışım belki de 12 puanları da eşitmiştir, o yüzden şeyettiydim de isimler karışmış. :D

Keşke yarın yarışma olsa... Pazar'a kadar eğlenmiş olurduk.

Geri
Üst Alt