- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
Ben dün yazdım ama kimse destek vermedi, bu saatten sonra yarışma olmaz, dün bastırsaydınız bir ihtimal olabilirdi.Öngörünüz zayıf kabul edin 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarışma varsa bir şampiyonluğunuzu alırım![]()
Ya durun 2.liğin dadını çıkarah accık
Alma.
8 güzel rakam orada buluşalım.![]()
Alpay 59'u ben yaparım diyor , hem böylelikle şuanki stres yükünden bir benze olsun sıyrılarak kendini değerlendireceklerin yerine kendini koyabilme konusunda gerçek bir içsel deneyim yaşama şansına sahip olacağını düşünüyormuş .Yarışma var dediler geldik![]()
Arkadaş ne doktoraymış ne tezmiş yav :38573:![]()
A.S sayın mod.![]()
BJK maçından önce 8. şampiyonluğu almam o maçı kazanacağımıza ve şampiyon olacağımıza işarettir. Doğru diyosun 9.yu maçtn önce almayayım![]()
Bela okuyacağım az kaldı zaten.
1 ay oldu hoca okuyacak daha tezi. Okumadan hala iş veriyor adam şunu da yapalım bunu da çizelim diye.
Sinirden çarmıha gerdireceğim artık kendimi.
Yarışma varsa bir şampiyonluğunuzu alırım![]()
S.A Eurovision Severler![]()
Alpay 59'u ben yaparım diyor , hem böylelikle şuanki stres yükünden bir benze olsun sıyrılarak kendini değerlendireceklerin yerine kendini koyabilme konusunda gerçek bir içsel deneyim yaşama şansına sahip olacağını düşünüyormuş .
Ya durun 2.liğin dadını çıkarah accık
YaRİŞMayi başlat hazirim.
Yalnız Alpay'da ki naifliğe bakar mısınız ? Hocayı değil de kendini çarmıha gerdiriyor![]()