58.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon B. Arda Aycan

Ben dün yazdım ama kimse destek vermedi, bu saatten sonra yarışma olmaz, dün bastırsaydınız bir ihtimal olabilirdi.Öngörünüz zayıf kabul edin :D

Yarışma var dediler geldik :D
Alpay 59'u ben yaparım diyor , hem böylelikle şuanki stres yükünden bir benze olsun sıyrılarak kendini değerlendireceklerin yerine kendini koyabilme konusunda gerçek bir içsel deneyim yaşama şansına sahip olacağını düşünüyormuş .

BJK maçından önce 8. şampiyonluğu almam o maçı kazanacağımıza ve şampiyon olacağımıza işarettir. Doğru diyosun 9.yu maçtn önce almayayım :D

Aynen sen bana at şarkını ben yarışıp 8.'yi alırım. Çifte 8 ile totemi iyice bağlarız nihai sonuca. :D

Bela okuyacağım az kaldı zaten. :D

1 ay oldu hoca okuyacak daha tezi. Okumadan hala iş veriyor adam şunu da yapalım bunu da çizelim diye.

Sinirden çarmıha gerdireceğim artık kendimi.

Yalnız Alpay'da ki naifliğe bakar mısınız ? Hocayı değil de kendini çarmıha gerdiriyor :D

Alpay 59'u ben yaparım diyor , hem böylelikle şuanki stres yükünden bir benze olsun sıyrılarak kendini değerlendireceklerin yerine kendini koyabilme konusunda gerçek bir içsel deneyim yaşama şansına sahip olacağını düşünüyormuş .

Yoo, o stres ile EXCEL tablosu, veyahut herhangi bir paket program arayüzü daha asla görmem diyorum aslında. :D

Geri
Üst Alt