59. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Uğur İz!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene şampiyon Anadolu'dan.

Kesin bilgi. İster yayın ister yaymayın.

Şarkımı gönderdim şuanda viskimin içine badem attım şerbet gibi içiyorum o kadar rahatım.

Puanlarimi gönderdim. Liste'de ciddiye alinacak cok fazla rakip yok. Üst siralarda yer alacagimdan eminim.

Şu ana kadar dinlediğim ve gördüğüm şarkılar hoşuma gitmedi pek. Zor olacak oy atmak gibi duruyor bir mucize olmazsa.

Puanlarını gönderen yarışmacı ilk mesajda belirttim :) Toplamda 11 yarışmacı puanlarını sorunsuz bir şekilde gönderdi. @Uğur Boz puanlaman yanlış onu tekrar göndermen gerekiyor pm den yazdım.

Bu arada son puanlama saati olarak 19:00 demiştik ama mümkünse saat 18:00'e kadar puanlarınızı gönderebilirseniz ona göre sonuçlara erken başlayıp erken bitirebilelim derim çünkü Barcelona - Juventus CL finaline sarkan birşey olmasın ne olur ne olmaz keyifli bir şekilde maçımızı izleyelim :D Zaten normalden daha hızlı bir şekilde sonuçları açıklamayı düşünüyorum :)

Benim müzügüm çölde bir vaha gibi bunlarin içinde.

Puanlarını gönderen yarışmacı ilk mesajda belirttim :) Toplamda 11 yarışmacı puanlarını sorunsuz bir şekilde gönderdi. @Uğur Boz puanlaman yanlış onu tekrar göndermen gerekiyor pm den yazdım.

Bu arada son puanlama saati olarak 19:00 demiştik ama mümkünse saat 18:00'e kadar puanlarınızı gönderebilirseniz ona göre sonuçlara erken başlayıp erken bitirebilelim derim çünkü Barcelona - Juventus CL finaline sarkan birşey olmasın ne olur ne olmaz keyifli bir şekilde maçımızı izleyelim :D Zaten normalden daha hızlı bir şekilde sonuçları açıklamayı düşünüyorum :)

Yine ben kazanırsam, bir daha haksız rekabet olmaması senin düzenlediğin yarışmalara girmeme kararı alabilirim ağabey. :D

Benim düzenleyeceğim yarışmalarda da sana kazandıracağım umarım. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt