6 Adımda Şampiyon Olma Formülü

Galatasarayın ilk önce yapması gereken şey Genel kuruldaki dazlak kafaların kulüpten elini çekmesidir.
bunu saglamanın en iyi yolu Gs adasının bir önce kulübe teslimi
2.kulübü 2000 den buyana yabancı kurumlar tarafından mali olarak denetlenmesi fatih işbecerin dediği gibi Galatasaray fakirleşirken bazıları zenginleşti
örnek:duydun yarsuvat adnan polat ünal aysal dursun canaydın bunlar ve yönetimi
sen bunları yap genel kurulu taraftara aç (mehmet koçarslan ve inan kıraçı kuruldan bir an önce def et)
dünyada hangi kulüp dernekler yasası ile yönetiliyo bunu bir an önce çöz
ve Gs lisesinden gelen adam 600 lira aidat ödüyor dışarıdan gelen kişi yıllık 10bin lira ödüyor bunları çöz
dışardan alım %20 iken liseden alım %80 bu dazlak kafalarının kurduğu sistemi boz

ondan sonra zaten kulüp kendi kendini yönetmeye başlar.dursun gitse bile bunların başka adamı gelir sıkıntı olmaz
Galatasaray küçük olsun bizim olsun eğlenelim yeter istiyolar o yüzden 2 sene şp olursun sonra çökersin düzen böyle gider gelir

images

Çünkü 14 sene önce Fenerbahçe bizi 6-0 yendi.

Tek forvet ile hiç bir zaman istediğimiz sonucu alamadık. 4-4-2 yada 4-3-3'e uygun oyuncular almak gerekir. Kurulan kadro şampiyonluk için yeterli değil.

Her şey güzel planlanmış ancak yollamaya başlarken en büyük çöpleri ilk siraya koysaydin.

Umut ve selçuk.
Umutun duygusal yanını kullanarak
Selcuk'u da panpasinin yanına postalayarak çok rahat göndeririz.

Yeterki bunu düşünecek birileri olsun.

Tarik tan da bir an evvel kurtulmak gerekiyor.

Lanet gelsin Dursun ve Yonetime!
Dayak yiye yiye gideceksiniz!

Orta sahaya hala Selçuk/Dzemaili yazıyorsun tepkisi veriyorsunuz da ben oynadıkları oyuna bayılıyorum zaten...

Tarık gitsin Umut gitsin Selçuk gitsin Semih demekle gitmiyor bunlar.

Düşünün şimdi 2 sene boyunca aylık 5000 TL maaş garantisiyle bir işe başlasanız ve gösterdiğiniz performansınız da iş vereni tatmin etmese dahi daha iyi teklif gelmediği sürece garanti maaşı bırakır mısınız? Bırakan olur bırakmayan olur karakter meselesi. Ama ben Selçuk, Tarık, Umut, Semih vb gibi oyuncularda o karakteri görmüyorum. Gitmiyor işte abi adamlar ne yapabilirsin?

İşte o yüzden hala orta sahaya Selçuk yazıyorum. Zaten ilk mesajda Donk/Olcan/Yasin'in gönderilmesi gerektiğini söyledim. Bu kadar oyuncuyu tek transfer sezonunda gön-de-re-mez-si-niz. O nedenle bu sezonki transfer sezonundan kalan çöpleri de gerek önümüzdeki devre arası gerekse 2017 yaz transfer sezonunda takımdan göndermeliyiz. Ama dediğim gibi hepsinden bu yaz kurtulamayacağımız apaçık belliyken boşu boşuna hayal ötesi kadrolar oluşturmanıza gerek yok. 1 sezon daha elde kalanları değerlendirmeye çalışmalıyız, artık 2017/18 CL sezonuna bu çöplerden arınmış vaziyette girebiliriz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Muslera
Linnes - Chedjou - Transfer - Telles/Carole
Transfer - Dzemaili/Selçuk
Bruma/Sinan - Sneijder - Podolski/Sinan
Transfer

Yedekler: Cenk, Balta, Telles/Carole, Dzemaili/Selçuk, Jose, Emre, Bruma/Sinan/GençTransfer

lescuk inan, xjemaili falan nedir dostum..
muslera

linnes --- transfer ---- transfer --- telles

transfer --- transfer --- L.Sneijder

transfer --- transfer --- bruma/podolski

yedex: transf(fw), transf(orta saa), transf (sagbek), gunter, carole, chedjou, gumus, colak, kaleci

bu sekilde bir ihd​

Geri
Üst Alt