6 aylığına opsiyonsuz topçu kiralamak

Kulübe gelip bağlılık,aidiyet göstermeden giden herhangi bir yabancı futbolcu görülmediğinden mütevellit , çok da mantıksız bir eylem değildir. Kalmak isteyen bir şekilde kalır. Kaldı ki Pulgar'ın sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalacak yazın. Tutarsa kelepir kapatırız elemanı.

Burak Elmas yönetiminin her hareketi nerdeyse olumsuz.Diğer spor dallarında da iyi gitmiyoruz genelinde.Bu kulübü iyi yönetemiyolar başarısız oldular.Fb'ye gelince onlar bence transfer için yazı bekliyolar Beşiktaş gibi..
yönetim genel olarak eleştirilir - eleştiriyoruz zaten. o bambaşka konu - ben tamamen ara transfer nezdinde bakıyorum.

açıkçası genede çok kötü - hiç bir sorunumuza çözüm hamlesi gelmeyen bir dönem değil. hatta ben daha vasat isimler dönecek, garip garip işler olacak beklentisindeydim.

yönetim genel olarak eleştirilir - eleştiriyoruz zaten. o bambaşka konu - ben tamamen ara transfer nezdinde bakıyorum.

açıkçası genede çok kötü - hiç bir sorunumuza çözüm hamlesi gelmeyen bir dönem değil. hatta ben daha vasat isimler dönecek, garip garip işler olacak beklentisindeydim.
Allah yardımcımız olsun renktaş..

anlamadığım nokta zorunlu satın alma opsiyonu haricinde normal opsiyon ile gelse sene sonu gene de futbolcunun onayı doğrultusunda kullanılmıyor mu opsiyon? ya da sözleşmeye futbolcunun da rızası doğrultusunda opsiyon kullanılabilir diye bir cümle eklenemiyor mu?

beceriksizliklerini sağa sola atmaya çalışıyor gibime geliyor bu yönetim

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Pulgar'ın kabul ettiğine sevinin la adam boş topçu değil

Pilot takımı mıyız biz kardo yav.Pulgar iyi oyuncu olabilir ama başka bi futbolcu alınabilirdi.Bu Burak Elmas yönetimi Avrupa'da olan itibarımızı da sarsmaya başladı..
İtibar filan geçmek lazım , ne ligin ne bizim itibarimiz iyi durumda değil uzun zamandır.

Kötü gidişata dur diyebilmek adına yeterli olacaksa yapacak birşey yok. Yoksa bu hızla kümeye gidiyoruz.

kümede kalmak için gerekli eylem

Kulübe gelip bağlılık,aidiyet göstermeden giden herhangi bir yabancı futbolcu görülmediğinden mütevellit , çok da mantıksız bir eylem değildir. Kalmak isteyen bir şekilde kalır. Kaldı ki Pulgar'ın sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalacak yazın. Tutarsa kelepir kapatırız elemanı.

nihayet yangin yapmayan, dogru bir yorum.

İtibar filan geçmek lazım , ne ligin ne bizim itibarimiz iyi durumda değil uzun zamandır.

Kötü gidişata dur diyebilmek adına yeterli olacaksa yapacak birşey yok. Yoksa bu hızla kümeye gidiyoruz.
Kümeye doğru gitmeyiz yav :D Liginyukarısıyla da puan farkımız az.Lig biraz dengeli bu sene.Pulgar olmazsa atıyorum Elneny-Gbamin-Kouyate gibi isimler de tercih edilebilir.Uefa'dan 1. olarak gruptan çıktık.İtibarımız bu anlamda iyi durumda ama transfer konusunda böyle sürekli satın alma opsiyonu olmadan mı oyuncuları kiralayacaz?Kiralama ücreti konusunda kasa kolaylığı sağlamak Galatasaray yönetimi için bu kadar zor değildir yav :D

Yapılan planlamanın ne kadar boktan olduğunun yanısıra olağandışı işlerin olabileceğini de gösteriyor. Bizim açımızdan GK planlaması boktan ve ek olarak küme düşme potasındayız. Eldekiler o kadar bitik ki 6 aylığına seneye biri atsın bizi yeter transferleri oluyor işte. Sorumlusu eski hocadır

Geri
Üst Alt