#6 Blerim Džemaili

Sayılmayan golü Dzemailiyi anlatan bir pozisyondu adamda müthiş takipçilik var... Videolarını ilk izlediğimde 5-6 tane böyle golüvardı..Bu yönü çok işimize yarayacak demedi demeyin..

Attığı ofsayt golü + Korner olsun Faul olsun her açılan orta eğer ceza sahasına dönüyorsa ben dikkat ettim 2 tanesini o aldı zaten öyle uzaktan gol atıyor

Çok iyi takip ediyor duracagı yeri çok iyi biliyor dönen toplar kendisinde kalıyor ceza sahası çevresinde ve bol bol gol atar bu sene

Muhtemelen iyi oyuncudur sonuçta kariyeri belli. Geçenki maçı da izlemedim onunla alakalı değil söyleyeceklerim ama Fellaini'nin ManU'dan ayrılacağını düşününce aklım orada kaldı benim. Çok rahat kiralayabilirdik ve şahane olurdu. Artık olan oldu tabi, inşallah tutar bu transfer.

iyi futbolcuda takımla kimyası uyuşması lazım yoksa balon olur, bekleyip görelim takımla uyumunu.

hamitin yabanci versiyonu lan bu adam
saka gibi

uzaktan vurduğu şut çok net eldi
selçukun kullandığı faul ise alakası yoktu

Yekta dan daha fazla ne yaptı bu adam ?
Yazık değermiydi bu adam için yabancı kontejyanına. Söyledim adam son transferini yaptı yata yata alır parasını...

napoli gibi bir takim hic son gün iyi adamini birakir mi
elin köylüsünü bize kaktirdilar iste

Saçmalamayın ya.

Bedava adam ve kötü topcu değil şimdi satsan 3-4 m eder en kötü. Abartmayın artık.

Geri
Üst Alt