#6 Blerim Džemaili

oyununu ben de beğenmedim ama hayatında ilk defa sistemi olmayan bir takımda oynadığı için çok görmüyorum

Vasat oynuyor ama 2. maçında asmaya kalkan olursa sorun ondadır. Pek çok problem olabilir. Ha kötü de olabilir o ayrı konu. Beklememiz lazım.

Bence ışık var Xhemaili de bir kaç hafta sonra adapte olduğunda işler iyiye gidecektir.
Gayet ileri oynamaya çalıştı.

Cemaili icin yorum erken Chedjou icinde ayni seyler soylenmisti.Simdi Chedjou yardiriyor.

ben beğendim hiç olmazsa çabalıyo daha ilk maçları 6/7 maç oynasın selçuk yüzünden takım çok kötü gözüküyor..

Fizik olarak hazır değil bu açık. Yine de 1-2 olumlu hareketi vardı özellikle oyunu rakip sahada oynadığımız bölümde...

Takıma uyum sağladıkça katkısı artacaktır.

tapatalk

yav adam ileri düşünüyor hep geri pas atmıyor..

en basitinden çalım atıyor,kısa pasları tam iyi değil ama zamanla düzelecek şey kısa pas çünkü toplasan 7-8 kere antrenman yapmıştır takımla milli takımdaydı zaten 1 hafta

Birkaç maç daha görmek lazım. Aynı şekilde Pandevi de.

En az 5-6 haftaya ihtiyacı var. Belki daha bile fazla. Baya kötü hazırlık dönemi geçirmiş. Aynı şey Pandev için de geçerli.

İlk yarıda takım kötüyken sahada çabalayan nadir isimlerdendi. Belki de bu yüzdendir 2. yarıya nazaran ilk yarıda daha çok topla buluştu. Dolayısıyla hataları da daha çok göze çarptı.

Daha iyi olacaktır. Çabası var, görülmeli.

şu yabancı sınır olmasa haftalar ilerledikçe çok kral bir topçu olabilir.her yönden kalitesi var defansif ofansif özellikleri de iyi.zamanla nasıl katkı verecek izleyelim görelim.

Geri
Üst Alt