#6 Blerim Džemaili

Katarda transfer dönemi açıkmış lan bari oraya kilitleyin.

Al ver al ver al ver al ver Al ver al ver al ver al ver Al ver al ver al ver al ver Al ver al ver al ver al ver Al ver al ver al ver al ver Al ver al ver al ver al ver Al ver al ver al ver al ver Al ver al ver al ver al ver Al ver al ver al ver al ver

Adam oynamadı bile doğru dürüst oynadığı zamanda hep yedeklerle oynuyor ondan tam göremedik.burda çocukların yerdiği kadar kötü bir oyuncu değil.adam isviçre milli takımında oynuyor Türkiyenin kaç sıralama önünde kim bilir.Bu adam kenarda oturuyor yekta falan izliyoruz bizde.sonra sene sonu gidecek herkes çok kötüydü diye saydıracak daha görmedik bile.Hamza da yerli çeteye laf geçiremediği için oynatmaz bile bu adamı.

Oynasin yarin ve hafta sonu Balikesire karsi. Ha Yekta ha bu. Yani olumsuz etki yapacagini düsünmüyorum, aksine pozitif izlenim birakabilir ama muhtemelen kondisyon olarak bitik bir durumdadir.

Ne zamandir dogru dürüst oynamadi, sakatlik sonrasi.

prandelli bu herifi sol acik oynatmisti

​sol acik

bunun yeri selcugun oldu yer ama sol acık, 3 lü orta sahanın solu-sağı gibi saçma sapan yerlerde oynadı sakatlanmadan önce fena oynamıyodu mevkisi dışında oynadığını göz önüne alırsak.. satabiliyorsak satalım bari ruhsuz selcuk ve çetesi geri döndü nasılsa

Sahada adeta hayalet gibiydi herif top almamak icin elinden geleni yapiyor sahada kosmuyor lan.

sezon sonu gidici, son lesh yabanci transfer listesine adini yazdirdi bile pandev arkadasi ile

Adam hiç boşa kaçıp top almıyor. Sneijder havası var kendisinde. Sanki takımın maestrosu.. Kağnı gibi zaten

Yazık oldu pandevden geldiğinde umutlu değidlim ama dzemaili baya hayal kırıklığı. En önemli özelliği uzaktan şutları bile göremiyoruz halbuki en olgun döneminde geldi.

Bu adam da sakatlıktan yeni çıktı.Sanmıyorum bu sene iş yapacağını.

Melo uzun zaman yardim edemicek takima...

ilk11 e Xhemaili monte edilmeli.

Hamit le olacak is degil.

Hamza Kontenjan dan dolayi pek sans vermedi...lakin oynadi maclarda dikine giden ender oyunculardan biri idi... tecrübesi de var... sakatlik sonrasi sadece mac kondisyonu eksikligi hissetmisti..umarim bu giderildi.

Son düzenleme:
yektayi kesemeyen adamdan medet umuyonuz ha

Hamza hoca şans vermez Dzemaili'ye. Nedendir bilmem ön yargılı davranıyor Pandev ile ikisine.

Nedir bu ayrım, anlamış değilim.

hamzanın yektasi varken bakmaz yüzüne

melodan sonra o bölgenin en iyi topcusu takimdaki

Hamza hoca şans vermez Dzemaili'ye. Nedendir bilmem ön yargılı davranıyor Pandev ile ikisine.

Nedir bu ayrım, anlamış değilim.

Benim Prandelli´den bekledigimi yapiyor. Bu yabanci siniri tamami ile bir tuzak. 8 yabanciyi rotasyona sokma ihtimalin yok, bunu denemeye calistigin an kimseyi isitamazsin takima. Hamza hoca benim burada aylar önce yazdigimi yapti, iki yabanci kesilmeliydi o da yapti. 5+3 siniri ile takim yaratmak cok zor. Simdi bu sakatliktan sonra Telles´i kullanir, ve ikisinden birisi yedek olarak girer rotasyona. Telles´in performansina göre ilk 11 sansi olur.

Geri
Üst Alt