#6 Blerim Džemaili

İyi bir cemalinin çok faydası olur melonun olmadığı bu dönemde dünkü maç ölçü değil ama istekliydi baya

Manisaspor ölçü değil belki ama dandirik takımlar ile sezon öncesi hazırlık maçlarında veya diğer hazırlık maçlarında Selçuk bu kadar dirençli ve rakip ceza sahası içinde gözükmüyordu.

dzemaili zaten iyi topçuydu... taraftar durduk yerde son dakika geldiği için tavır koydu... pandev kötü çıkınca 'ulan dzemaili senin de' demeye başladık... güzel olan adamın oyun zihniyeti... zihniyet olarak bence sneijder'in oyun anlayışına en yakın futbolcudur... selçuk ve hamit gibi topla 360derece dönüp durmaz, bir an önce pas atacak doğru adamı bulur... belki fener maçı olmaz ama dünkü dzemaili ligin kalan kısmında melo'nun yerine oynar ve gayet güzel doldurur...

Rakibin alt lig olmasi pek ölçü sayılmaz ancak hamitin 5 dakika bile olsa aksadigini gördüğüm gibi cemali oyuna alırdım.

Bütün yorumcular Selçuk İnan, Selçuk İnan bence Hamit, Melo, Dzemaili, Selçuk dörtlüsünün en zayıf halkası Selçuk.Bizim göremediğimiz ne yapıyor acaba?İleri oynamaz, top çalamaz, pres yapamaz.Dzemaili en azından topla gidebiliyor.Özellikle baskı yediğimiz maçlarda bu işi en iyi Melo yapıyordu ondan sonra da Chedjou.Melo'nun yokluğunda Dzemaili bunu yapabilir üstelik topta kazanır.

Xhemaili dünkü oyunuyla selçukdan daha iyi bir orta saha olduğunu kanıtladı ha diyeceksiniz 1 maç oynadı daha.Ancak selçuğun 2 sezondur bir kere bile yapamadığı veya uygulayamadığı her hareketide yaptı.Devam eden kupa maçlarındada istikrarı denenmeli ve artık takıma oturtulmalı diye düşünüyorum.

Oynadigi zamanlarda da ona küfür eden ayni taraftardi, simdi "ben topcuyum" dedirtti diyorlar.

Iyi oynamasi sevindirici. Orta sahada alternatiflere ihtiyacimiz var. Xhemaili´ye de ihtiyac olacak.

Derbide sonradan oyuna girebilir diye düsünüyorum. Aynisi Pandev icin de gecerli.

Yani arkadaşlar gerçekten el insaf.

Manisaspor bir PTT ekibi. Ayrıca maç kendi sahamızda, kendi seyircimiz önünde oynandı. Ayrıca bu adamcağız, yani Dzemaili aylardır sakat.

Tüm bu olumlu şartlar altında bir maç iyi oynadı diye, hangi akla hizmet hayati önem taşıyan ve her türlü şartın olumsuz olacağı Kadıköy deplasmanında Dzemaili'nin oynamasını istiyorsunuz?

Alınabilecek bir risk mi bu? O tempoyu, o sertliği kaldırabilecek mi aylardır oynamayan adam?

Lütfen mantık çerçevesi içinde bakın olaylara. Oynayacağımız takım Manisaspor değil, Fenerbahçe. Oynayacağımız stat Ali Sami Yen değil, Şükrü Saraçoğlu stadı.

Yani arkadaşlar gerçekten el insaf.

Manisaspor bir PTT ekibi. Ayrıca maç kendi sahamızda, kendi seyircimiz önünde oynandı. Ayrıca bu adamcağız, yani Dzemaili aylardır sakat.

Tüm bu olumlu şartlar altında bir maç iyi oynadı diye, hangi akla hizmet hayati önem taşıyan ve her türlü şartın olumsuz olacağı Kadıköy deplasmanında Dzemaili'nin oynamasını istiyorsunuz?

Alınabilecek bir risk mi bu? O tempoyu, o sertliği kaldırabilecek mi aylardır oynamayan adam?

Lütfen mantık çerçevesi içinde bakın olaylara. Oynayacağımız takım Manisaspor değil, Fenerbahçe. Oynayacağımız stat Ali Sami Yen değil, Şükrü Saraçoğlu stadı.

Selçuk aylardır hatta yıllardır oynuyor da ne oluyor? O aylardır gösteremediği performansı gösterdi. Sakatlıktan yeni çıkmış olmasına rağmen 90 dk boyunca bir ileri bir geri koştu. Ayrıca Dzemaili böyle atmosferlere alışık ve kendisi de oldukça sert ve agresif bir oyuncu. Ha bana kalırsa ben de direkt Kadıköy'de ilk 11 başlatmam ama Selçuk-Hamit ikilisi aksadığı anda güvenle sahaya yollardım kendisini.

Daha çok maçımız var.

Melo yokken

Hamit-Xhemaili 'den yararlınılır.Hamit kart cezası görürse , bu adam oynar en azından.

Oyun zekasi zaten geldiginden beri iyidi. Tek sorunu sürekli pasif olmasi. Sahada hayalet gibi geziyordu, sifir katki nerdeyse. Yükselise gecince sakatlandi.

Hakan dogru söylüyor, sakatlanmadan önce kanatta oynamasina ragmen bence yükselis deydi. Asist falan da yapmisti, sanssizligi ve yanlis tercihler yüzünden goller kacirdigini da hatirliyorum.

Bence sampiyonluk yolunda mutlaka yararlanmaliyiz, eh tabi böyle oynamaya devam ederse. Hele hele Melo nun yoklugunda o bölgede iyi adama ihtiyac var, ben Hamitin bir gün patlak vereceginden cok korkuyorum. Yekta ile falan olmaz orasi, Dzemaili böyle devam ederse formayi kapabilir.

Hamza hocam kime el atsa birden degerleniyor.Aferim Jemaylii.Bravo hocam.

Dün çok beğendim.Galatasaray kariyerindeki en iyi maçına çıktı.Her ne kadar rakip PTT 1.liginde küme düşmemeye oynayan Manisaspor olsa da ilerleyen haftalarda lig ve kupada faydalanılabilir.Tabii Kadıköy deki derbide oynatılması riskli olur.

suan cok iyi bir yedek ama ileri günlerdi ilk 11 vazgecilmez oyuncusu olacak kalite gösterdi dünkü macta. ama tabiki simdi devam gelmesi gerek, bir iyi iki kötü oynarsa ozaman sezon sonu yol verilmeli.

geldiğinden bugüne her zaman derim bu takımda sürekli forma giyerse vazgeçilmez olur.

Bundan sonra cesur yürek kendisi!

Sent from my iPhone using Tapatalk

bence su an dünyanin en iyi orta sahasi olabilir

Geri
Üst Alt