#6 Blerim Džemaili

Prandelli döneminde o kadar iyimiydi sanki?

1 iyi maç oynadiysa o da Kasimpasa deplasman maçiydi.

Son dakika'da Umut'a galip getiren assist'i verdigini hatirliyorum.

Prandelli döneminde o kadar iyimiydi sanki?

1 iyi maç oynadiysa o da Kasimpasa deplasman maçiydi.

Son dakika'da Umut'a galip getiren assist'i verdigini hatirliyorum.

Gecen sezon basinda cok yanlis bir transferdi. Ben Blerimin Melo yada Selcuk´dan cok daha kötü oldugunu düsünmüyorum, ancak onlari kesecek kadar üstün de degil. Bu bir nevi Hamit icinde gecerli. Yabanci siniri 5´ken, bu adama yillik 2.5 verip almak büyük enayilikti. Hem bize, hem adama yazik diyecem, ama bu paralari avrupada rüyasinda görürdü. Bence keyif aliyor bizde olmaktan.
Ancak yabanci sinirinin kalktigi bir senede, cok rahat faydali olabilir. Yeterki 5 tane merkez ile oynamayalim yine.

Gol attığı takıma, forumdam herhangi biri de 2-3 gol atardı :D

Büyütmeyin şu adamı.

Gidiyor mu kalıyor mu? Orta saha rotasyonu bu kadar zayıflıyorken kalmalı bence. Bir ara cidden iyi oynamaya başlamıştıki sakatlandı.

Bu adam kendini gösteremeden sene bitti anlayamadık bile iyi mi kötü mü
dikine oynayıp şut atabiliyor ama defansif anlamda çözemedim.

song gelsin bütün yabancılar gitsin

İyi oynadığı maçlarda genelde sol açık gibi oynuyordu diye hatırlıyorum.Aldığı maaş 2.4 m € galiba.Bu maaşla yaşını da hesaba katarsak talibi varsa gönderilmeli bence.Bize hızlı,çevik,agresif bir oyuncu şart.Bilal,Hamit,Selçuk,Xhemali hepsi ağır,yaşı gelmiş oyuncular.

Melonun yerine oynaması zor o derece güçlü bir oyuncu değil ama selçukun yerine oynasa çok faydalı olur.Pardon selçuk kesilemezdi ama...

Adamı transferin sonu günü alıp, ne oynadığı belli olmayan bir takıma monte etmeye çalışırsanız ve daha sonra kupa maçları dışında bi daha şans vermezseniz, tabii ki katkı sağlayamaz. Dzemaili elimizdeki futbolcular arasında oyunu çift yönlü oynayabilen en iyi orta saha oyuncusudur. Hazır yabancı sınırlaması kalkmışken, nasıl göndeririz diye değil de, nasıl verim alabiliriz diye kafa yormalı teknik ekip. Hani yaşlı da bir oyuncu değil. Henüz 29 yaşında. Kazanmaya çalışırsak gelecek sezon için yaptığımız en iyi transfer Dzemaili olur aslında.

kondisyon yüklersek iş görür bu adam gözden çıkarılmamalı yerine kimseyi alamıyacaz zaten

Geri
Üst Alt