#6 Blerim Džemaili

Dzemaili'nin gelişi Melo ve Selçuk'u olumlu etkileyecek. Formaya garanti gözüyle bakıp yatamayacaklar. Mecburen form tutmak zorundalar.

Form tutarlarsa da zaten bu üçlü ve önlerinde Sneijder, Burak, Pandev, Bruma, Olcan artık kim oynarsa ligi domine eder.

-----Melo

Selçuk--Dzemaili

Hücum savunma dengesiyle ideal bir orta üçlü...

tapatalk

Bwm19gACIAETzNK.jpg:large

Uzun zamandır girmiyordum foruma.

bu çocuk kesinlikle çok faydalı olacaktır.

tarık kadar bilerrrrimm cemaliii de çok etikili olacaktır.. teknik olarak çok sağlam. eğer havasını yakalarsa sağlam bir orta saha izleriz ilerki dönemlerde..

Çok iyi tanımıyordum açıkçası ama bir hayli olumlu yorum okudum hakkında tek korkum yabancı sınırına takılıp yeterince şans bulamaması

Dzemali Hangi milli takimda oynuyor Dunya Kupasinda oynadi mi 2014 te.

Daha once Italya'dan aldigimiz Muslera ve Sneijder iyi performans verdi.Dzemaili ve Pandev de iyi cikarsa Italya'dan transferlere devam etmeliyiz

Tarık Tellesi keseceği için, Selçuk çok kötü olduğundan forvete Burakla çıkıp Cemali'ye şans verilir. Bruma'nın yerine de Pandev oynatılır.

Arif akşama bi Dzemaili Analizi yayınlansın (kendi yazdim) diyenler ?!

Dzemailo Analizi yayinlacakdim sonra...forum kapaniyormuş ?

Beklim ozmnd..

* LG G2 Tapatalk *

Bu transfer niye yapıldı bir türlü anlayamadım. Ülkemizde sınırsız yabancıya geçilmedi Melo'ya yedek olarak alınmış olabilir. Selçuk'un yerine ise yabancı kuralından dolayı oynayamaz. Boş yere giden paralar.

Uzaktan attığı şutlarıyla "gool" diyeceğimiz isim.

Geri
Üst Alt