#6 Blerim Džemaili

Pek beğenmedim ama 2-3 kere top sürüp verkaç denemeye falan çalıştı.Selçuk ve Yekta'da göremediğimiz şeyler.İlk maç için çok ağır ifadeler kullanılıyor forumda.

Dzemaili iyi bir takım oyuncusu, lakin şu anda Galatasaray'ın saha içerisinde organize bir takımı yok. Karman çorman durumda, görev dağılımları rastgele..

Bu adama ptt topcusu diyen tan sağtürk'ün bale gösterilerini en ön sıradan izliyordur.

Performansı tatmin etti mi etmedi lakin selçuk ve yektadan çok daha iyiydi. En azından birkaç kez içeri katetmeye çalıştı ama olmadı. Daha ilk maçı lakin ne büyük topçu ne de kötü topçu. Melo ile beraber iyi ikili olabilirler. Selçuk ve Yekta ise tam anlamıyla koca bir "0"...

daha ilk maç,bi sabırlı olun hele.

ilk maçı için fena değildi. daha iyi olacağını düşünüyorum.

takımla kamp yapmadı ve ilk maçı eleştiri yapacağım diye sıvamayın

ilk maci diye birsey demiyorum ama pek olumlu gözükmedi

Bu herife Ceyhun diyen kamilleri de anlamak lazim size Selcuk gibileri lazim lan adam ilk oyununda bir seyler yapti Kanatlarimiz eksikligide vardi adam Tam Sneijderin calimli hali birisi bu adam sadece takima alismali o kadar.

İlk maçı fazla bişey dememek gerekiyor.

Aklıyla oynuyor yapmak istedikleri ve yaptığı verkaçlardan belli. Ama hep ofansı düşünüyor. Ve top sürüşü aynı Hamit gibi

Ilk macı gectim. Adam tek antrenmanda katıldı takımla.
Okadarda fena değildi üstelik. Ilk yarıda şut atması gerekirdi ama bence. Tercih hatası

İlk maç için gayet iyi oynadı. Aynen devam..

Tarık ile birlikte takımın en iyisiydi. Evet tercih hataları yaptı, hatalı paslar verdi ama hep zorladığı, denediği için. Selçuk ve Yekta gibi 5 metrekare içinde oynamadı, dikine gitti, verkaçlar denedi, rakip ceza sahasında sürekli aradı, pozisyona girdi, hatta golü de attı yarım metre ofsayttan güme gitti.

Yanına Melo'yu koyacaksın, o da olmadığında Furkan'ı. Şu orta sahaya dinamizm katacak adamları oynatacaksın, yoksa ne hızlı oynayabilirsin, ne bir şey üretebilirsin.

Geri
Üst Alt