#6 Blerim Džemaili

İlk maçına göre iyiydi ve akıllı oynadı zamanla daha iyi olur.

10384829_805883122803718_4298634004341070716_n.jpg

Ben genel olarak begendim.Süper ligi tanisin cok daha faydali olucak

İlk maçına göre Selçuk ve Sneijder'den iyiydi.

Normalde 6 senedir Serie A'da oynayan adamın Selçuk ve Yekta'yı rahatlıkla kesmesi lazım ama bakalım.

Rakip'ta oynayan Raheem Lawal Dzemaili'dan daha iyi bir oyuncu, ve henüz 24 yasinda. Dzemaili bizde ancak Rotasyon Oyuncu olur, bugünde iyi degildi. Melo ile kiyaslamam bile.

Cok top kaybetti, ama oyunu gelecek adina umut verdi. Takim ile uyum saglayinca, gittikce daha efektif olmaya basliyacaktir.

Bruma'ya pas vermek yerine kendi vursa golü atmisti ilk yarida.

valla ben begendim. ilk maca gore gayet iyi oynadi. fakat cizgiyi yukseltmeli. zaman tanimakta fayda var. kesin hukum bir kac ay sonra verilir

Baya bitkin gözüktü gözüme. Top sürerken her an yıkılacak gibiydi zaman zaman. Biraz daha zamana ihtiyacı var gibi uyum sağlamak için. Bence bugünkü performansı yüzünden kötü bi transfer olduğunu iddia etmek yanlış.

Yanlış pas tercihlerinden ziyade first touch'u düşük bir oyuncu izlenimi verdi bana.

Tercih olarak da çok iyi değil belki, ama top ile yumuşak olmak zorundasın top ayağında iken.

Takımda en çok koşan 3.oyuncu olmasına şaşırdığımı söylemeliyim.
Özellikle ilk yarıda durarak oynadığını düşünmüştüm.

Bugün sahada olan şekliyle bile Selçuk ve Yekta'yı susuz keser. Bir Melo'yu kesemez ki zaten onu kimse kesemez :D Daha iyi olacağı inancındayım.

Geri
Üst Alt