#6 Blerim Džemaili

Ne kadar kötü taraftar kitlemiz var. Adam o pozisyonda gol atsa idi ''ilah'' ilan etmişti herkes burada.
Aynı şekilde Onol oysol ostofo diye bağırıp sponsorlar ve transferler gelince Büyük Başkan diyen zavallılar gibi..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ne kadar kötü taraftar kitlemiz var. Adam o pozisyonda gol atsa idi ''ilah'' ilan etmişti herkes burada.
Aynı şekilde Onol oysol ostofo diye bağırıp sponsorlar ve transferler gelince Büyük Başkan diyen zavallılar gibi..

Ben her zaman diyorum.Gerçi türkiye'nin genel durumu bu yapacak bir şey yok.

Dzemaili bana gore takimla yabancilik cekmesi ile sorun oldugunu dusunuyorum cunku adam milli takimdan geldi ve hemen kadroya alindi.Siz hic yoldan tanimadiginiz kisi ile hemen kanka olabilir misiniz? Olamazsiniz tabiki de asil sorunun burada oldugunu dusunuyorum.Dzemali takimimizi tanimasi lazim oyuncularimizla iletisimini guclendirmesi lazim ki anlasabile.Simdi adam ilk mactan ne bilsin kimin ne kazma oldugunu.

İnsanları düşüncelerine doğru orantılı yaftalayamazsın. Yaşında doğru orantılı senin sıkıntını gösterir bu güzel kardeşim.

Daha adamın ilk maçı ona rağmen gayet olumlu işler yaptı.

Takıma uyum sağlayıp maç temposunu yakaladıkça farkını iyice göstermeye başlayacak.

tapatalk

Dzemaili bana gore takimla yabancilik cekmesi ile sorun oldugunu dusunuyorum cunku adam milli takimdan geldi ve hemen kadroya alindi.Siz hic yoldan tanimadiginiz kisi ile hemen kanka olabilir misiniz? Olamazsiniz tabiki de asil sorunun burada oldugunu dusunuyorum.Dzemali takimimizi tanimasi lazim oyuncularimizla iletisimini guclendirmesi lazim ki anlasabile.Simdi adam ilk mactan ne bilsin kimin ne kazma oldugunu.
olurum niye olamazmisim

Ceyhunun giydiği forma numarasını almış haberleri falan takip etmemiş biri ceyhun gitmemişmiydi der iyi kitlemişler bize bunu adam resmen sahada duruyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

maça yön verecek insiyatif alacak bir oyuncu değil gibi ama çokta sırıtmadı ilk maç için yorum yapmak erken

rezaletti tüm umutlarımı kırdı herşeyi kötüydü ben olsam bende direk 11 de çıkarırdım ama yanlış olacakmış orası ayrı :D bastonlu selçuk'un olduğu bir takımda idmansızda gelip yeni takımına ilk maçına çıksa bu kadar sırıtmaması lazımdı rezil selçuk bile bundan iyiydi :38573:

İlk maç için ben beğendim.
Beklentileri doğru ayarlamak lazım bence.
Bizim orta sahadan topu ileriye hızlı taşıyamama sorunumuz vardı.
Melo geldiği zaman Dzemaili ile birlikte bu sorunu bir nebze daha rahatlatacaklarını düşünüyorum.
Dzemaili hızlı düşünüp dikine mantıklı paslar vermeye çalışan bir oyuncu izlenimi verdi ki bence ihtiyacımızda buydu.
Tabi ilerleyen maçlarda biraz vites arttırması gerekiyor.
Melo da takıma katıldıgında performansının artacağını düşünüyorum.

Daha net yorum yapmak için birkaç maç daha izlemek lazım tabi.:)

Son düzenleme:
Niye yerden yere vuruldugunu anlamadım ilk maç için gayet iyiydi

uzun bir aradan sonra insiyatif almaya calisan bir orta saha görmek güzeldi
melo - cemal ikilisi cok can yakar tabii araya selcuk ve yekta gibileri girmezse

İlk maç için çok yorum yapmak istemedim daha öncede yazdım ama beğenilecek bir oyun oynamadı nasıl 90 dk sahada durdu şaşırdım.

yetenek fakiri. takima alissa ne olur ptt de yedek oynar.

Adam gibi, seviyeli yorum yapın. Futbol fakiri senin gibi adam adamlar yüzünden sinirimiz bozuluyor.
Dünkü maçta ilk maçına göre sırıtmadı, güzel işler yaptı. Orta sahamızda unuttuğumuz dikine oynamaları, ceza sahasına girmeleri denedi. Son dklarda kendini zorladı takım gol atsın diye. Tabi senin gibiler anca gelip kulüp sporcusuna hakaretler edip, tek bir analiz içeren cümle kurmasınlar.

Dünya kupasında oynamış, Napoli'de uzun süreler almış, goller asistler yapmış bir futbolcudan bahsediyoruz. "Takıma alışsa nolur PTT'de yedek oynar" cümlesini bu forum sayesinde yüzler, binler okuyor. Elinize ne geçiyor bu özürlü yorumlar sayesinde. Bu adam salı günü ya da sonraki bir maçta bir gol, asist yapsa kendinden geçip sevineceksin sonra tükürdüğünü yalayacaksın burada yazdıklarından dolayı. Biraz edep, biraz saygı!!!

Bu sözlerim sadece sana değil, sanal alemde asıp kesen, takıma dolaylı yoldan köstek olan futbol cahillerine...

Sent from my iPhone5 using Tapatalk

Ceyhan'la kıyaslamak nedir ya yuh bu kadar da sığ olunmaz.

Önümüzdeki maçlar için olumlu iz bırakan yanı gole yakın olması. Ortasaha oyuncularından gelecek goller çok önemli.

Geri
Üst Alt