#6 Blerim Džemaili

Kanat oyuncusu falan değil bu adam. Merkez orta saha futbolcusu ve orada da oynamalı. Ofansif gücü zayıf kalır tabi zorlarsak.

ıskarta oyuncu ve yıllık 1 küsür milyon euroy cebe indirecek ,keriz parası yiyip sene sonu gidecek...

marek heinz sarr mpenza spear horvath petre almaguer duro bratu christian Victoria radu pinto Daniel tozser ali lukunku burdisso barusso ontivero santos jo ve şimdide cemali pandev o kadar çok gereksiz transfer yaptık ki bunlar aklıma gelenler

Prandelli diyor ki yeni transferlerimiz 10 gündüz bizimle hazır değiller.O zaman ne diye 2 tane yeni transferi sahaya koyuyosun zamanla kadroya monte edersin.Pandev i tanıdıgım ıcın söylüyorum zamanla bize katkı sağlıyacak ancak Dzemaili yi tanımıyorum dünkü oyununu çok geliştirmesi gerekiyor.

Arkadaşlar takımı tanıyacak edecek de bu adam renk körü mü ? Formaları ayırt edemiyor mu her pası Anderlechtlilere verdi..:D Ayrıca zaman geçtikçe hızlanacak değil yayin aynı ağırlıkta laak.. Bence faza beklentiye girmeyin ha verdiğimiz paranın hakkını verir sudan ucuza aldık ama kesinlikle ve kesinlikle aranan kan bu tarz ibr adam değil..Bize Potukun fizikli hali lazım.

Dzemaili Melo gibi bir savasci degil, bunu önce herkes bilmeli. Takima alistikca verimli olur bence. Dzemaili ve Pandev´in kredisi var henüz.

O kadar da degil. Senelerdir bu takimda oynayan ve hicbir halt yapmayanlari konusalim önce.

İyi de bu adamın tek eksiği şuan fizik gücü. Onun haricinde kötü değil. Prandeli kanata yakın oynatıyor bu da Dzemailinin hatası değil. Melo & Dzemaili çok verimli olur.

Biraz tek top oynamaya çalışmalı bence. Alıyor tutuyor bir yere çekip öyle pas atmaya çalışıyor. Böyle olunca da rakip gelip bozuyor. Biraz daha hızlı düşünmesi lazım kanımca.

bunlara yabancı hakkımızı kullanıcaksak neden kavga edıyoruz yabancı kontenjanı ıçın.

Hınçal Uluç hakli cikacak resmen Napoli bunlari bize kakalamış dedi ama yine 10 macini gorup oyle yorum yapacagim.

ıskarta dedik inanmadınız, napoliden iste inleri bakalım sana ne fiyat çekecekler, Napoli mutlu iki ıskartanın maaşlarından kurtuldular ve yükü sırtımıza attılar..

Unal Aysalı severim ama iyi kakalamıslar kim kakaladıysa helal olsun valla.

Bunun futboluna neden sasiriyorsunuz anlamiyorum ki
Ne oldugu belliydi zaten
Son gün daha iyisini bulamayiz hem ucuzlarda diye gömü bulmuş gibi atladılar. Almayın arkadaş alacaginiz adam burak'ı selcuk'u kesemeyecekse niye aliyorsunuz. Bunlar transfer edildiginde ben kendi adıma utanmıstım. Bi oynasinlar bakalımcılar ne düsünüyorlar merak ediyorum. Tabiki onlarda iyi niyetle söylemislerdir ama görünen köy klavuz istemiyor. Tam bekledigim gibi cıktılar. Hıncal medyumluk yapmadı yani.

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kafası yerde oynuyor adam ceyhun sanıyorumbazen 6 yı almasaymış bari

o kadar kötü oyuncu degil, ama 4-3-3 için pek uygun oldugunu zannetmiyorum.

Ne yapsın gol mü atsın her maç.

Normal standartlarda olan bir orta saha oyuncusu işte. Ekstra işler beklenmemeli.

İş bitirici adamlar, sağ, sol, ofansif orta saha ve forvet oyuncularıdır.

Dzemaili faydalı bir oyuncu, biraz sabretmek lazım daha durun adamın kaçıncı maçı yahu.

GS adına sahada olumlu işler yapan 2-3 oyuncudan biri

tapatalk

Geri
Üst Alt