#6 Blerim Džemaili

Ne yapsın gol mü atsın her maç.

Normal standartlarda olan bir orta saha oyuncusu işte. Ekstra işler beklenmemeli.

İş bitirici adamlar, sağ, sol, ofansif orta saha ve forvet oyuncularıdır.

Dzemaili faydalı bir oyuncu, biraz sabretmek lazım daha durun adamın kaçıncı maçı yahu.
Zaten ne yapiyor ki? Ancak Melonun yedeği filan olur. Eger ki balikesir gibi bir takıma bu adam la atak futbolu oynayacağını düşünen varsa gerçekten yazık yekta bile bu adamdan daha çok dikine oynayabiliyor...

yekta ile birlikte en iyisiydi maçın..
selçuksuz bir takımda çok iş yapacağına inandım..

Adam dikine oynuyor, koşuyor birşeyler yapma çalışıyor. Düşünün şu anda en iyi orta sahamız bu adam. Ne hallerdeyiz...

Hicbir ozelligi olmayan dumduz bombos bir oyuncu

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ceyhun gülselam performansı sergiliyor henüz. umarım toparlar.. yıllardır napolide ceyhun gülselam performanslı bir adamın oynayacağını kabullenmem zor olacak yoksa:confused:

Dakikalar 30 veya civarı Sercan depar atiyordu semih karşılayacak diye öylece izledi hatta bunu foruma yazicam dedim o da bitik yani

Ceyhun daha iyiydi.İsviçre güzel ülke, insanı da güzel olur diye aldıysak o da yanlış adamın aslı İsviçreli değil :(

Bence Iorfa'dan sonra ilk 3'e oynar bu eleman.

Yahu anlamiyorum ben mi yanlis goruyorum siz mi arkadas Dzemaili'yi ceyhuna benzetiyorsunuz.Dzemailinin Ceyhunla alakasi yok.Ceyhun savunma yapabilen ayaginda topu tutamayan ileriye gidemeyen calim atmasini bilmeyen birisiydi.Dzemaili topu tutabiliyor ileriye gidebilen calim atiyor.Bunu nasil Ceyhunla kiyasliyorsunuz anlamiyorum.Dzemailinin tek kotu yonu agir kalmasi baska yonu yok.Valla bu forumdaki yorumlari gorunce W.baslan sitesindeki yorumlara benzemeye basladi.Biraz objektif bakin adami hemen kotulemekten vazgecin biraz daha zaman verelim.Adam geleli 3 mac oldu sistem oturmamis daha takimimizda.

Son düzenleme:
Yahu anlamiyorum ben mi yanlis goruyorum siz mi arkadas Dzemaili'yi ceyhuna benzetiyorsunuz.Dzemailinin Ceyhunla alakasi yok.Ceyhun savunma yapabilen ayaginda topu tutamayan ileriye gidemeyen calim atmasini bilmeyen birisiydi.Dzemaili topu tutabiliyor ileriye gidebilen calim atiyor.Bunu nasil Ceyhunla kiyasliyorsunuz anlamiyorum.Dzemailinin tek kotu yonu agir kalmasi baska yonu yok.Valla bu forumdaki yorumlari gorunce W.baslan sitesindeki yorumlara benzemeye basladi.Biraz objektif bakin adami hemen kotulemekten vazgecin.

Bence o güneş gözlüğünü çıkar maç izlerken. Sen ne zaman bu adamın çalım attığını gördün? Kaplumbağa gibi bir hareket için taraftarı kabız ediyor. Çalımı bırak bir kere isabetli pas atsın anasını satayım.

Bence o güneş gözlüğünü çıkar maç izlerken. Sen ne zaman bu adamın çalım attığını gördün? Kaplumbağa gibi bir hareket için taraftarı kabız ediyor. Çalımı bırak bir kere isabetli pas atsın anasını satayım.

Sistem oturmamis takimimizda herkes kendi kafasina gore top oynuyor.Kadromuzda Selcuk gibileri varken buna erken bence adam geleli 3 mac oldu.

Çalım ve cemali millet yine ucmus... Kazanmayı dusunen takımda cemal inin işi yok.. Biraz tutarlı olun

Yahu anlamiyorum ben mi yanlis goruyorum siz mi arkadas Dzemaili'yi ceyhuna benzetiyorsunuz.Dzemailinin Ceyhunla alakasi yok.Ceyhun savunma yapabilen ayaginda topu tutamayan ileriye gidemeyen calim atmasini bilmeyen birisiydi.Dzemaili topu tutabiliyor ileriye gidebilen calim atiyor.Bunu nasil Ceyhunla kiyasliyorsunuz anlamiyorum.Dzemailinin tek kotu yonu agir kalmasi baska yonu yok.Valla bu forumdaki yorumlari gorunce W.baslan sitesindeki yorumlara benzemeye basladi.Biraz objektif bakin adami hemen kotulemekten vazgecin biraz daha zaman verelim.Adam geleli 3 mac oldu sistem oturmamis daha takimimizda.
Aynen knk

Buraağın önüne top attı pozisyona soktu onları görmüonus işinize geleni görüonuz gelmeyeni görmüonus

Geri
Üst Alt