#6 Blerim Džemaili

Neyse ki Melo dönüyor artık. Bu yetenek yoksunu eleman kulübenin yolunu tutmalı ve mümkün olduğu kadar orada kalmalı.

Basacaktın parayı Napoli'den bunu değil Gökhan İnler'i alacaktın. Hem Türk statüsünde hem de taş gibi orta saha. Melo ile birlikte ortalığın anasını ağlatacaklardı!

Basacaktın parayı Napoli'den bunu değil Gökhan İnler'i alacaktın. Hem Türk statüsünde hem de taş gibi orta saha. Melo ile birlikte ortalığın anasını ağlatacaklardı!
kaç senedir inler inler diye inliyoruz ama bizi takan kim dünyanın parası gitti transfere :( Napoli transferin son günü iki süper yıldızının bize verecek kadar saf değil :Dmpenza spear horvat ta yaşadığımız fiyaskonun aynısı demek ki hatalardan ders almıyoruz

malesef sacma bir son dakika transferi oldu pandev le beraber büyük ihtimal artik yedek bekler melo geldine göre

Orta uclusu selcuk, yekta, cemali olan takim degil eskisehiri balikesirsporu bile yenemez. Yenemedi zaten. Hatta ptt ligde bir takima koyun, o takim kume dusmeye oynar. Cemali melonun yedegi degil asla olamaz. Ama selcukla rekabete girer. Melo-cemali ikilisi belki daha iyi olabilir

Eleştirmek dogru degil. Toparlayacaktır kendini. Daha yepyeni bir ülkeye,yepyeni bir takıma yeni geldi. Durun bakalım. Eskişehir maçında iyiydi. Clde ve Dün kötüydü bakalım ileride ne olacak

Geldiği zaman Yekta'dan bir farkı yok demiştim. Maalesef yanılmadım da. Adam İsviçre'de de, Napoli'de de genelde yedek takılıyordu. Biz kurtarıcı diye aldık işe bak. Bize gereken Guarin tarzı bir oyuncuydu. Çalım atan bilen, hızlı. Dzemaili'de bu özellikler yok.

Topçuysan hemen kendini belli edersin Balıkesir performansını bilmiyorum ama bu adam için altyapıdan ya da genç oyunculara şans verilmemesi acı verici,sorun büyük ya -transfer edildi ya her maç oynatılmaya çalışır şimdi bu off.

Kaliteli bir kumaşı olabilir ama oynadığı son 3 maça bakacak olursak inanılmaz derece de düşük tempoda oynuyor...Bu da bariz göze batıyor...Şu an 90 dakikayı kaldıracak kalibrede değil

Şu ana kadar vasatı geçemedi. Bunun üzerine koymayacaksa yol yakınken Sezar'la birlikte dönsün ülkesine.

diger maca göre daha iyidi ama son gün transferi bu mu olmaliydi desem tabiki hayir.

bitane cok güzel uzun pas ve dönerek cok güzel sut atti...

50-60 dk fena degildi sonra pili bitti

bu da chedjou gibi sonradan övülecek

Selcuk'tan iyi ama arada pasaport mevzusu var. Bruma'nin yerine oynamasini kendime yediremiyorum.

Geri
Üst Alt