#6 Blerim Džemaili

Bu maç da görülen bi yükseliş gözüktü

* LG G2 Tapatalk *

İyiydi selçuğa göre tabi :D

görev aldığı çoğu maçta iyiydi bence.birde yeni geldiğini düşünürsek bu perfonmansı çok ve çok normal.ben beğenerek izliyorum kendisini

daha iyi olacak.adam gibi bi hoca gelsin,o zaman görün doğru sistemde.

Bu da Chedjou gibi sonradan acilan bir tip galiba

Bugün iyiydi yavaş yavaş idmanı yedikçe daha iyi olacak

gayet iyiydi. lig maçlarına göre daha konsantre göründü. bu maçla yükselişe geçer umarım

bugün oynadığı oyunu selçuk 2 senedir oynasaydı takım ileri gitmişti :D kötü ama selçuktan iyi !

Kötü değildi sürekli ileri oynamaya çalışıyordu.

İyi falan değil Sneijder koştu bu yürüdü sahada. Evet sadece Selçuk'tan iyiydi kimse ondan kötü olamaz zaten o yüzden.

iyi diyenler ne iciyorda iyi diyor bu adama allah askina adam agir cekimde oynuyor boyle orta sahami olur oda oyle boyle degil bob marleyciler gibi cool hic dam s*****e mertek g***** modunda

Amatör'den hallice.

Pas-yok
Teknik-yok

45 dakika sahada hakem gibi zamanlama hatalı orta saha koşusu ile geçirdi.

15 dakika oynadı, son 30 dakika yine yok.

Bahsedildigi kadar kotu oyuncu degil bu adam sadece eksikleri var onuda zamanla kapatacaktir, seviyorum oyun tarzini. Melo ile iyi ikili olusturabilirler.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Napoli'nin yedek oyuncusunu aldik beyler, siz Modric geldigini mi zannediyordunuz?

Bence kötü oyuncu degil ama o kadar müthis de degil. Adam orta saha oyuncusu, Sneijder hariç kime pas verebilirdi? Pandev desen her zaman 2 Arse defansciyla duruyordu. Qral'in top hakimiyeti amatör 3. Lig oyunculardan daha berbat. Yekta yillarin kazigi oldu.

ceyhunun ve hamıtın degişigi.hem yabancı kuralı dıye aglıyoruz hem aldıgımız yabancılara bak.

Geri
Üst Alt