#6 Blerim Džemaili

son yıllarda gördüğüm en düz en vasıfsız oyuncu,ruh gibi bir gram katkı yok,Napolideki maçlarını izle 35 metreden 20 tane golü var,meğer gündüz kuzu gece kurtmuş:):) anlamadığım tek nokta başka ülkelerde aslan olan oyuncualr bize gelince sönüyor....

Dzemaili sol kanat degil, düz 6 numara! Ama bu onun kötü topcu oldugu anlamina gelmesin. Busquets de düz 6 numara ama adamin kazanmadigi kupa kalmadi.

Selcuk kesilsin Melo Dzemaili orta saha ile cikalim bak nasil toparlaniyor takim.

ulan şuna verilen parayla mbia yada guarin'den birini alsaydık keşke ne temposu var ne bir şey!!! ruh gibi ceyhun'dan hiç bir fazlası yok üstelik senelik 2,1 milyon eurodan 3 sene sözleşme yaptık iyi mi!!!

ulan selcuk o nasıl bir pas !

Bu maç baya iyiydi.Beğendim.Riera gibi sonradan açılan bir tip olabilir.5-6 senedir İtalya'da oynatmazlar kötü oyuncuyu.

Iyidi iyi, topu iyi sürüyor ve cok kosuyor gibi. Böyle devam etsin

Sneijder satılınca forvet arkasına geçecek.

orta sahadaki beceriksizlerin oldugu kadroda siritmadi.

1-Sneijder'i attığı pası ayağından açtı.
2-Karabüklü oyuncunun pas hatası sonucunda soldan girdi kalecinin üstüne vurdu.Biraz beklese soldan Sneijder geliyordu
3-2.yarı Umut ya da Dzemaili'nin soldan pasında sağ ayağına alıp Hamit'e pas atmaya çalıştı
4-Rakip sahada bomboş kaleci ile karşı karşıyayken topu üzerinden aşırtmak yerine kaleciye çalım attı.

4 tane pozisyonu öldürdü benim saydığım.Yediğimiz golde adamı kaçırmasına,pres yapmamasına ve hava toplarından kaçmasına girmiyorum.

Sanırım Burak başlığına yazılacak bunlar :D

Geri
Üst Alt