#6 Blerim Džemaili

Twitterda yapilan genis capli bir maci adami anketini % 27 ile onde goturuyor onu % 25 ile Chedjou, % 14 ile Umut izliyor. Benim de tutmadigim bir oyuncu ama bugun mucadele ve caliskanligi ile takdir topladi. Yanlis transfer oldugu gercegi degismiyor tabii.

Umut ayagına 2 defa top değdi diyemi, ilk yarı boyunca butun topları ezen cemali mi Selçuk tan iyi oynadı? Ne oynamışlar hele cemali ile umut bir anlat ADALETLİ kardeşim benim :D
Selçuk ne yaptı tam olarak, diğerlerine bok atıyorsun ama onun yaptığı işle ilgili bir şey yok elinde.

Görünmez kahraman Xelçuk İnan.

selçuğun yerinde oymasa bunun yerinde olcan ya da bruma oynasa daha iyi olacak

Sneijder oyundan çiktiktan sonra daha iyi oynamaya basladi.

Tabii Sneijder ondan kaç kat daha iyi

Bana göre de bu maç iyiydi. Ama nolur xhemaili iyiydi diyenler sonraki maçlarda kötü oynarsa leş demesinler ..

Daha önce hiç oynamadıgı bir bölgede hiç yadırgamadan gayet iyi oynadı. Aferin aslanım.

Ben Xhemailiyi önümüzdeki sezonun tamamında oynatıp yargıyı yapabilecek bir izlenim aldım.

Bu adam son dakika transferi , sezon başı kampı yaşamamış.

Şahsi fikrim kumaşta kalite var , oyun görüşü vasatın üstünde , top kontrolü iyi , kesiciliği not bad..

Bence Xhemailye güvenelim , seneye de şans bulsun bu arkadaş.

Tutacağını ve bize yarım kalan Linderoth sevdasını yaşatacağını düşünüyorum/umut ediyorum

Ceyhun'un bundan ne eksiği vardı?
Maaşı ucuz yerli olmasıda cabası.

3'lü ortasahayı kim akıl ettiyse ben onun....
Catenachio diye diye bizi temposuz vizyonsuz leş bir takım haline getirdiler bu italyanalar.

BlueTapa

O ilk geldiğine üzerinde olan hantallığı atmış. Daha çevik, daha seri ve daha iyi dribbling yapıyor. Fakat yinede çok yanlış yerde oynatılıyor ve boşa kontenjan harcıyoruz.

Yapmayın beyler.

55 dakika kanser sebebi gibi oynadı bu adam.

Golü yedikten sonra 60-75 arası toparladı biraz o kadar. Sonra yine iyi falan değildi son 10 dakikalık dilimde.

Bugün maçın 3 adamı ise: Chedjou, Hamit ve Selçuk'tur.

Beğendim...Sonraki maçlarda da bu kadar oynasa kadroda olur ki daha iyi olacaktır diye umuyorum. Zaten hazır olmadığını, henüz % 60 ında filan olduğunu söylemişti birkaç hafta önce, bugün vücut dili oynama isteğini yansıtıyordu...

İdare ederdi ne kötü ne iyiydi ama selcuktan iyi olduğu kesin

Leş adam geçiniz arkadaş.. Hürriyet i alalım o zaman kontejyan zararı olmaz en azından.. Dümdüz bir oyuncu oyun 2 -0 olur 80 de oyunu tutmak için alırsın başkada hiç bir işe yaramaz bu adam

Pasaport sorunu olmasa Melo Dzemaili Sneijder Bruma Kanat Forvet şeklinde kaliteli bir kadromuz olurdu. Kalede Muslera, stoperde Chedjou. Ama nerdee.... pasaport konuşuyor!

Son düzenleme:
Ara ara iyiydi. Tek bildiğim Selçuk'tan çok daha etkili, çok daha fazla istiyor, çok daha fazla mücadele ediyor ve deneyip hata yapmaktan ve tepki toplamaktan çekinip rakibinin arkasına sığınmıyor.

Geri
Üst Alt